Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2016, 0:46
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zamestnanci sa svojmu šéfovi poskladali na novučičkú Teslu. Odvďačili sa mu za všetko, čo pre nich robí

ZAUJÍMAVOSTI TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Darček ako z rozprávky.

Mať v práci príjemného a milého šéfa je základom úspechu pre každého zamestnanca. Odjakživa si to uvedomoval aj riaditeľ spoločnosti Gravity Payments, zaoberajúcej sa prácou s kreditnými kartami, Dan Price, a tak minulý rok pristúpil ku kroku, ktorý obletel všetky svetové médiá. Skresal si svoj ročný plat vo výške 1 milión dolárov na minimum a každému svojmu zamestnancovi zvýšil plat na hodnotu, pri ktorej mohla byť minimálna výplata až 70-tisíc dolárov. Vo firme sa v nasledujúcich mesiacoch vyskytly menšie či väčšie problémy, ale najnovšia reakcia jeho zamestnancov nasvedčuje tomu, že vo vnútri spoločnosti očividne nevládne nespokojnosť, ba práve naopak.

Za posledného polroka sa jeho zamestnanci nielenže dozvedeli o tom, ako veľmi Dan miluje autá od značky Tesla, ale rovno sa aj rozhodli všetci spoločne vyzbierať až toľko financií, aby mohli jednu Teslu svojmu šéfovi zaobstarať a urobiť mu tak radosť za všetko to, čo pre nich vo svojej firme robí. Dan vôbec nečakal, že si preňho zamestnanci pripravili nejaké prekvapenie a dokonca nevedel ani zadržať slzy pri tom, ako sa na auto prvýkrát pozrel. Dobrý šéf skrátka musí byť aj dobrým lídrom.     

Zamestnanci sa svojmu šéfovi poskladali na novučičkú Teslu. Odvďačili sa mu za všetko, čo pre nich robí
Zdroj: Gravity Payments
Domov
Zdieľať
Diskusia