Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2016, 12:50
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Konečne! Mobilný hit Pokémon GO je už oficiálne dostupný pre slovenských aj českých hráčov

TECH ČESKO POKÉMON SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Ak si sa doteraz neoficiálnej alternatíve stránil, tak čakanie konečne skončilo.

Šialenstvo okolo novinky od vývojárskeho štúdia Niantic a Pokémon Company ani zďaleka nekončí, práve naopak - obrovský mobilný hit Pokémon GO konečne prichádza i do slovenského či českého Google Play a App Store. Doteraz sme mali k dispozícii iba pár možností, ktoré nám hru umožňovali získať alternatívnym, no zároveň dosť nebezpečným spôsobom. Od dnes však môžeme začať loviť aj trénovať malé virtuálne príšerky bez zbytočne komplikovanej inštalácie a akýchkoľvek obáv, že by nám hrozil ban alebo by náš smartfón infikoval potenciálne nebezpečný malvér.

Pokémon GO je síce k dispozícii zdarma, ponúka však takzvané in-app nákupy, ktoré padnú vhod najmä lenivým hráčom. Cez dodatočné mikrotransakcie sú teda v ponuke PokéCoiny, alebo inými slovami akési virtuálne peniaze slúžiace na zaobstaranie cenných predmetov vrátane často spomínaných návnad (Lure Module). Ak hru ešte niekto dobre nepozná a teda nevie, ako začať, respektíve nemá prehľad v jednotlivých pojmoch, viac informácií či tipov nájde v našom obsiahlom článku. Odkaz na získanie oficiálnej verzie Pokémon GO do Android zariadenia nájdeš tu a odkaz pre iOS zariadenia zase tu. Zo začiatku sa ale môžu objaviť menšie problémy s inštaláciou alebo preťaženým serverom, takže to chce trošku trpezlivosti.

Konečne! Mobilný hit Pokémon GO je už oficiálne dostupný pre slovenských aj českých hráčov
Zdroj: www.youtube.com
Späť
Zdieľať
Diskusia