Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2016, 19:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kotleba je starý nácek - odkazuje Strapo na skladbe s Kalim a Majselfom, ktorá je venovaná slovenským politikom

HUDBA KALI MAJSELF STRAPO
Uložiť Uložené

Už čoskoro uzrie svetlo sveta producentský album Petra Panna, a tak sme sa dnes dočkali prvého singlu.

Prednedávnom uzrel svetlo sveta singel Fuck Off od pražskej skupiny PSH, ktorý sa rozhodli chalani venovať aktuálnym témam a dianiu v Českej republike, čo považujeme za určite správny krok. Dnes sme sa dočkali skladby s podobnou tematikou aj od členov slovenskej rapovej scény.  Kali, Majself a Strapo sa nám predstavujú na prvom videosingli z producentského albumu Petra Panna v polohe, ktorá možno mnohých prekvapí. Novinka dostáva názov Džungľa a triezvym pohľadom opisuje súčasny stav slovenskej politiky a hlavne jej zástupcov.

Nuž, práve rapový žáner je tým, v ktorom je bez pochýb dovolené podobné témy riešiť, a tak sa niet čomu diviť. Predsalen, aj slovenskí interpreti rapového žánru sú do istej miery influencermi pre široké publikum, a tak by sa nemali k tejto problematike stavať ľahkovážne. Novinka sa hneď dočkala aj trefného videoklipu z dielne Dušana Krajkoviča, ktorý s Kalim a Petrom Pannom spolupracuej dlhodobo. 

Späť
Zdieľať
Diskusia