Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2016, 11:00
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Pozeráme sa na iPhone 7? Fotka potvrdzuje zachovanie starého dizajnu a absenciu pásikov

TECH APPLE DIZAJN
Uložiť Uložené

Ďalší dôkaz, podľa ktorého nenastanú žiadne razantné vizuálne zmeny.

Po odhalení prvých informácií týkajúcich sa zmien v nadchádzajúcej generácii iOS smartfónu s logom nahryznutého jabĺčka takmer nikto nechcel veriť, že by mohla disponovať podobným unibody telom z hliníku, s akým prišli aj dve predchádzajúce generácie z rokov 2015 a 2014. iPhone 6 dostal na rozdiel od iPhone 5 či 5s oblejšie krivky, sklo nahradil kov a jeho zadnú stranu tvorili často kritizované plastové pásiky na zlepšenie signálu. O rok neskôr prišiel iPhone 6s, ktorý sa okrem novej ružovej farby po vizuálnej stránke ničím neodlišoval, čo sme samozrejme i očakávali. Keďže má však Apple vo zvyku obmieňať dizajn každé dva roky, a to pri modeloch bez písmenka "s" v názve, drvivá väčšina fanúšikov kalifornského giganta tentokrát očakáva, že iPhone 7 dostane do výbavy vynovenú konštrukciu s badateľne rozdielnym tvarom aj inými krivkami.

Ako ale opäť potvrdzuje čerstvý únik fotografie z francúzskeho webu nowhereelse.fr, kde má byť zachytená zadná strana 4,7-palcovej verzie sedmičky, nič také tento rok nenastane. Pokiaľ by sme jej teda mali dôverovať, počítať môžeme akurát tak s fyzicky väčším fotoaparátom alebo absenciou dvoch pásikov, ktoré sa ťahali z jednej bočnej strany až po druhú. Dôležité je ale hlavne to, že veľmi podobné informácie priniesli i staršie úniky od viacerých na sebe nezávislých zdrojov, takže môžeme novej fotografii veriť trošku viac, než je pri únikoch bežné. Rovnako sa už dlhšiu dobu špekuluje o nahradení fyzického Home buttonu za kapacitnú alternatívu, ktorú poznajú najmä používatelia Android smartfónov, a tiež nových farebných prevedeniach (čiernom a modrom).

Pozeráme sa na iPhone 7? Fotka potvrdzuje zachovanie starého dizajnu a absenciu pásikov
Zdroj: www.nowhereelse.fr
Späť
Zdieľať
Diskusia