Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2016, 12:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Adam Ďurica predstavuje rádiovku Spolu, ktorá ovládne slovenské hitparády počas celého leta

HUDBA
Uložiť Uložené

Ak patríš medzi tých, ktorí si chvíle v aute, práci či doma najčastejšie krátia počúvaním rádia, priprav sa aj na ďalšiu pecku od Adama.

Okrem celosvetovej rapovej scény nám z času na čas do rany vbehne aj nejaký ten slovenský hit z rádií, ktoré domácu tvorbu hrávajú s radosťou a je jedno, či ide o staré repete pecky alebo novinky z dielne superstáristov. Teraz si teda predstavíme najnovšiu skladbu Adama Ďuricu, ktorý už má na konte zopár samohrajok a všetko nasvedčuje tomu, že ani táto nebude výnimkou. Ako už býva zvykom, pred letom je potrebné spraviť energickú skladbu s chytľavým refrénom pre nenáročných poslucháčov, čo sa pravedpodobne podarilo aj v tomto prípade. Text novinky s názvom Spolu napísal rovnako ako v predošlých úspešných prípadoch Vlado Krausz a o hudobnú stránku sa postaral producent a zároveň spevák skupiny Hex, Peter Dudák. Teraz už ale počúvaj samotnú skladbu, ktorá pochopiteľne prichádza hneď aj s vizuálom.

Domov
Zdieľať
Diskusia