Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. júna 2016, 23:40
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Svet opustila ďalšia legenda. Bud Spencer odišiel na druhý svet vo veku 86 rokov

FILMY A SERIÁLY SMRŤ
Uložiť Uložené

Legendárny taliansky herec už nie je medzi živými.

V roku 2016 nás ako na bežiacom páse začali opúšťať výrazné legendy svetového šoubiznisu. Len pred niekoľkými týždňami sa svet ponoril do sĺz, keď nás opustil Muhammad Ali a dnes môžeme so zármutkom v srdci oznámiť, že na druhý svet už odišla aj herecká legenda Bud Spencer. Jeho vlastné meno znelo Carlo Pedersoli a pochádzal z talianskeho Neapola, kde v sebe v mladosti objavil lásku k plávaniu a vodnému pólu, vďaka čomu sa za svoju domovinu predstavil dokonca aj na Olympiáde.

Po zavesení športovej kariéry na klinec sa Bud Spencer začal venovať natáčaniu filmov a druhá polovica minulého storočia sa niesla v znamení jeho fenomenálnej spolupráce s Terenceom Hillom, s ktorým vytvorili humornú a nezabudnuteľnú dvojicu. Podľa dosiaľ zverejnených informácií Bud zomrel v kruhu svojej rodiny a bez bolesti, ba dokonca jeho posledné slovo pred smrťou bolo obyčajné „ďakujem“.

Svet opustila ďalšia legenda. Bud Spencer odišiel na druhý svet vo veku 86 rokov
Späť
Zdieľať
Diskusia