Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2016, 0:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

PSH a Elpe predstavujú videoklip na skladbu, v ktorej riešia veľmi aktuálnu problematiku rasizmu a xenofóbie

HUDBA
Uložiť Uložené

Prvá československá kapela, ktorá sa rozhodla riešiť fašizmus aj v textoch.

Už prednedávnom sme spomínali, že aktuálne obdobie je viac než plodné na nové spolupráce v rámci československej rapovej scény a hneď dnes tu máme ďalší dôkaz, pričom vám už teraz môžeme sľúbiť, že to tento týždeň ešte nie je všetko. Dnes sa nám s novinkou pripomína legendárne pražské zoskupenie PSH, ktoré opäť rozbehlo aktivitu, čo nás určite veľmi teší. Po podarenej záležitosti s názvom VICE sme sa teda opäť dočkali skladby priamo z planéty Prahy. Okrem Oriona a Vladimira 518 sa na refréne najnovšej skladby s titulom Fuck Off objavuje aj šikovný Elpe ako príjemné spestrenie. 

Ak sa pýtate, čo tento názov vlastne znamená, tak si určite stačí pozorne vypočuť text a bude vám jasné, že práve chalani z PSH sú prvou československou kapelou, ktorá sa rozhodla venovať skladbu veľmi aktuálnemu problému nielen v našich dvoch malých krajinách. Takže Fuck Off xenofóbii a rasizmu, ktorý nepatrí nielen do rapového žánru, ale ani nikam inam. Čo sa týka hudobnej produkcie, tak tú pochopiteľne ošéfoval Mike Trafik a reprezent vizuál opäť pochádza z dielne Víta Hradila.

Späť
Zdieľať
Diskusia