Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2016, 12:44
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Zemplínska Šírava už o pár dní privíta filipínskeho DJa Laidback Luke, ktorý roztancuje celý východ na akcii Absolut Open Summer

REFRESHER
Uložiť Uložené

Priamo z Tomorrowlandu, nemeckého Aerbeat One Festival, Miami či Las Vegas prichádza na východ Slovenska DJ LAIDBACK LUKE.

Leto je už pomaly v plnom prúde, s čím sú spojené aj udalosti pod holým nebom a tým máme na mysli hlavne hudobné festivaly. Tých bude na Slovensku naozaj hojne a na svoje si prídu zástancovia snáď všetkých žánrov. V prípade, že si ideš elektro house, dance či house, máme tu pre teba jeden atraktívny tip. Zemplínska Širava, teda konktrétne Motel Kamenec bude totiž už 1. a 2. júla hostiť Aboslut Open Summer 2016, kde sa tentokrát predstaví filipínsky DJ s pseudonymom Laidback Luke. Autor hitov Turbulence, S.A.X. alebo Leave The World Behind známy aj zo spoluprác z Davidom Guettom či Afrojack, otvorí letnú sezónu na Šírave a okrem neho prídu aj najznámejšie domáce DJ-ské mená ako DJ EKG, DJ Robin a Bongoman Elizz.

Ak ste rozhodnutí už teraz, neváhajte si kúpiť lístok v predpredaji na ticketportal.sk, prípadne sa môžete skúsiť šťastie a zapojiť sa do súťaže na našom instagrame @refreshersk o 2x2 vstupy. Výhercov žrebujeme už dnes večer!

 

Zemplínska Šírava už o pár dní privíta filipínskeho DJa Laidback Luke, ktorý roztancuje celý východ na akcii Absolut Open Summer
Späť
Zdieľať
Diskusia