Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2016, 21:49
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Lil Wayne sa zaskvel na skladbe zo soundtracku k Suicide Squad, ktorá patrí medzi najväčšie spolupráce tohto roka

HUDBA IMAGINE DRAGONS
Uložiť Uložené

Lil Wayne, Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign, Logic, Imagine Dragons a X Ambassadors sa stretli na jednej skladbe s názvom Sucker For Pain, ktorá sa objaví vo filme Suicide Squad.

Film Suicide Squad nepochybne patrí medzi najočakávanejšie filmové zážitky tohto leta a to vďaka podareným trailerom, ktoré do kina už teraz nalákali mnoho divákov. Sníma bude, dúfajme, naozaj taká dobrá, ako to očakávame. Ak by sme sa ale mali pozrieť len na soundtrack k Suicide Squad, tak doposiaľ musíme byť veľmi spokojní. Postarala sa o to najmä dnes vydaná skladba Sucker For Pain, patriaca medzi najväčšie spolupráce roku 2016. 

Hlavy a hlasy na nej dali dokopy viaceré prominentné mená hudobného biznisu, a tak spomeniem zaradom všetky - Lil Wayne, Wiz Khalifa, Ty Dolla $ign, Logic, Imagine Dragons a X Ambassadors. Frontman Imagine Dragons Dan Reynolds sa postaral spoločne so Samom Harrisom z posledného menovaného zoskupenia o refrén, zatiaľ čo ostatní spomenutí raperi doručili po jednej slohe. Zaskvel sa hlavne Weezy, ktorý potvrdil, že keď chce, s mikrofónom stále dokáže veľké veci. Sucker For Pain zapadá do atmosféry filmu, aspoň tej, ktorá nám bola dodnes odhalená, priam vynikajúco, keďže i tematicky sa točí okolo prijímania bolesti kvôli dobru celého kolektívu, hoci jeho členovia sa k sebe miestami nesprávajú zrovna vhodne. Song by sa mal čoskoro dočkať sprievodného videa. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Späť
Zdieľať
Diskusia