Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2016, 21:51
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Beyoncé sa vo videu Sorry preniesla cez bývalého priateľa a odkazuje Afroameričankám, aby sa za seba nehanbili

HUDBA BEYONCÉ
Uložiť Uložené

Queen B prináša nádherné čiernobiele video na song Sorry z kontroverzného albumu Lemonade. Aj so Serenou Williams.

Nečakane vydaný album Lemonade od Queen B vyvolal popri hudobných odozvách aj veľkú kontroverziu kvôli textom, ktoré boli obsiahnuté v jednotlivých skladbách. Ihneď potom, čo si ľudia túto dosku vypočuli, začali debatovať o tom, či Jay Z naozaj Beyoncé podviedol alebo je to len vymyslený príbeh s úlohou prilákať čo najväčší záujem a tým predať čo najviac kópií. Či už je pravda taká alebo onaká, šepká sa o tom, že Hova chystá buď samostatný projekt ako odpoveď, alebo kolaboračnú nahrávku so svojou ženou, ktorá by mala väčšinu ozrejmiť. 

Kým sa stane jedno alebo druhé, ak sa tak vôbec stane, nám Beyoncé posiela vizuál na vyvolenú pieseň z albumu Lemonade, doteraz dostupnom výlučne na Tidale. Ide o track Sorry, pojednávajúci o tom, ako sa jeho autorka preniesla cez bývalého priateľa, ktorý ju podvádzal, spôsoboval jej emočné ťažkosti a teraz sa chce vrátiť, no ona mu odpovedá jedinou vetou: "Suck on my balls, pause, I had enough." Nádherný sprievodný vizuál je naladený do čiernobiela a nesie myšlienku toho, že Afroameričanky sú rovnako krásne ako biele ženy a mali by byť hrdé na svoje jedinečné charakteristiky, napríklad vlasy, narážajúc na posledný riadok songu o Becky s rovnými vlasmi. Tancujúca Queen B a jej kamoška v podobe Sereny Williams sú jasnými dôkazmi posolstva, ktoré sa video snaží predať. Sleduj nižšie. 

Späť
Zdieľať
Diskusia