Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júna 2016, 15:48
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Barack Obama opäť pustil mikrofón na zem. Tentokrát u Jimmyho Fallona, kde potvrdil, že má štýl

ZAUJÍMAVOSTI BARACK OBAMA
Uložiť Uložené

Na chvíľu si dokonca zaspieval skladbu Work.

Koniec prezidentovania Baracka Obamu nie je ďaleko, a tak si aktuálny americký prezident užíva svoje posledné mesiace na pozícii najsilnejšieho muža planéty. A užíva si ich doslova, keďže nedávno cestoval po rôznych krajinách, pričom sa zastavil aj vo Vietname, kde pri diskusii vyzval tamojšie dievča, aby mu niečo zarapovalo. O Obamovi sa hovorí, ako o najštýlovejšom prezidentovi, aký kedy sedel v Bielom dome, čo počas svojich dvoch období v úrade potvrdil viackrát. Ak by si ale potreboval ďalší dôkaz, Barack ti ho rád poskytne prostredníctvom jeho nedávnej účasti v The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

V populárnej relácii sa zastavil preto, aby spoločne s Jimmym Fallonom a skupinou The Roots trochu netradičným spôsobom predniesli informácie o tom, čo sa momentálne deje v Spojených štátoch amerických a o tom, čo v kresle hlavy USA dokázal. Trochu netradične píšeme preto, lebo jednotlivé poznatky hovorili v sprievode hudby od vyššie spomínanej kapely. V skeči nazvanom Slow Jam the News zazneli okrem Barackových úspechov aj viaceré vtipné narážky na istého prezidentského kandidáta, pri ktorých sa určite zabavíš. Navyše nechýbalo ani krátke spievanie skladby Work od RiRi a Drizzyho a, samozrejme, Obamov tradičný mic drop na samotnom konci. 

Barack Obama opäť pustil mikrofón na zem. Tentokrát u Jimmyho Fallona, kde potvrdil, že má štýl
Späť
Zdieľať
Diskusia