Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. mája 2016, 18:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Separ vydáva dlho očakávanú skladbu Nakazený II, v ktorej posiela odkaz ľuďom so zvrátenými hodnotami

HUDBA SEPAR
Uložiť Uložené

V novinke sa objavila aj manželka Tina a prekvapil hlavne videoklip.

Separ patrí momentálne medzi najaktívnejších rapových interpretov na slovenských internetoch, a tak pravedpodobne drvivá väčšina z vás už veľmi dobre vie, s čím dnes prichádza. Po vydaní spoločného albumu MMXV s DMS si stále od tvorby nedal pauzu a objavuje sa značnom počte albumov od kolegov zo scény. Pracovné nasadenie nakoniec prinieslo aj ešte niečo naviac, a tak sme sa dnes dočkali novinky, ktorá sa názvom aj témou odkazuje na skladbu starú skoro presne 3 roky.

Dnešný nový singel teda dostáva titul Nakazený II a na rozdiel od jednotky z roku 2013 prichádza hneď aj s netuctovým videoklipom, ktorý zaujme už na prvý pohľad. Porovnávať nemôžeme ani atmosféru skladby, ktorá je značne prísnejšia, s čím výborne ladí hororový vizuál. Tu musíme zásluhy pripísať hlavne umeleckému maskérovi Vladovi Wittgruberovi, keďže odviedol naozaj vynikajúcu prácu a potvrdil, že je majstrom s svojom obore. O réžiu sa postaral Mišo Nemtuda a produkcia patrí jazdcovi H16, Grimasovi, ktorý tiež určite nezaostáva. Po celý čas sa vo videoklipe objavuje v rôznych podobách aj Separova manželka Tina. Tá si nakoniec vyskúšala aspoň jeden refrén a myslím, že ich mohlo byť pokojne aj viac. Teraz si už ale vychutnajte Separa na bielom koni aj ako hororovú postavičku.

Späť
Zdieľať
Diskusia