Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2016, 16:14
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Položili okuliare na zem v galérii a ľudia ich začali považovať za umelecké dielo. Fotili si ich a rozmýšľali, čo by mohli reprezentovať

ZAUJÍMAVOSTI UMENIE
Uložiť Uložené

Umením dnes môže byť hocičo.

Človeku sa v dnešnej dobe pri tom, čo spoločnosť považuje za umenie, môže aj rozum zastaviť. Už pred niekoľkými mesiacmi sme ťa informovali, že zaujímavý abstraktný obraz dvoch obdĺžnikov sa podarilo predať za takmer 50 miliónov dolárov, ale najnovšia pikoška pochádza z jednej galérie umenia. Dvaja chlapíci a milovníci žartíkov si povedali, že na zem len tak položia okuliare jedného z nich a presne ako predpokladali, onedlho k nim už začali chodiť ľudia a obzerať si toto nové fascinujúce umelecké dielo. Ľudia si vraj šepkali, čo by takéto okuliare mohli znamenať a symbolizovať, ale nakoniec im celú umeleckú chvíľku pokazili obaja chlapci, keď si jeden z nich šiel „stratené“ okuliare zobrať späť zo zeme.

Späť
Zdieľať
Diskusia