Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2016, 21:02
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Zatancuj si aj ty! Macklemore a Ryan Lewis ťa na to priam vyzývajú ich videoklipom aj s Idrisom Elbom

HUDBA
Uložiť Uložené

Dance Off je ďalšou skladbou z albumu This Unruly Mess I've Made, ktorá sa môže pochváliť vizuálom.

This Unruly Mess I've Made, taký názov dostal druhý štúdiový album dua Macklemore & Ryan Lews, ale to už pravdepodobne vieš, keďže nasledovník úspešného projektu The Heist vyšiel ešte vo februári tohto roku. Vyššie menované duo s ním vyrazilo na turné, avšak nezabúdajú ani na servírovanie nových videoklipov k jednotlivým skladbám. Po piesňach ako Downtown, Kevin či Brad Pitt's Cousin fanúšikov istotne poteší fakt, že vizuálom je najnovšie sprevádzaný i track Dance Off. Klip, ktorý si do parády zobrali Ryan Lewis a Jason Koenig, vychádza dva dni po tom, ako jeho autori predviedli Dance Off naživo na The Ellen Show.

Podľa názvu piesne nie je ťažké uhádnuť, o čom asi videoklip bude. Ústredným motívom je, samozrejme, tanec, na ktorý ťa vyzýva svojimi slovami už v úvode hosťujúci herec Idris Elba, objavujúci sa i vo videu. To je bolo nakrúcané v rôznych priestoroch, od reštaurácie, cez posilňovňu až po pekne vyzerajúci hotel. Všetky tieto miesta však majú niečo spoločné - všade si to niekto rozdal v tanečnom súboji. Tak naber trochu energie i ty a prezri si klip na Dance Off nižšie. 

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Späť
Zdieľať
Diskusia