Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2016, 21:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

CBG štvrtky sú späť s druhým dejstvom. Fobia Kid tentokrát predstavuje novinku s názvom Xanax

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

Koncom minulého roka sa Fobia Kid dostal pod krídla Comebackgangu, pod ktorým obnovil Pil-Cho tradíciu s názvom CBG štvrtky.

Fobia Kid patrí medzi interpretov, ktorých sme v závere roku 2015 označili za to najlepšie spomedzi nováčikov a teraz môžeme s čistým svedomím prehlásiť, že sme určite mali pravdu. Najnovší člen Comebackgangu sa konečne dokopal k aktivite a pár najbližších týždňov sa rozhodol zasvätiť vydávaniu skladieb v dvojtýždňových intervaloch. Fobia teda opäť rozbehol CBG štvrtky podobne, ako približne pred rokom Pil C. Koncept sa osvedčil a my vám dnes predstavujeme v poradí druhý štvrtkový singel, tentokrát s názvom Xanax. V podovnaní s vecou Cintorín máme možnosť počuť podstatne iný zvuk, ktorý má na svedomí producent BIGHORSE, avšak tentokrát sme sa nedočali videoklipu. Ostáva nám iba dúfať, že podobných štvrtkov bude ešte dosť, a že sa snáď dočáme aj nejakého zaujímavého hosťa.

Späť
Zdieľať
Diskusia