Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2016, 18:07
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Od tvorcov Vo štvorici po opici prichádza komédia o neposlušných matkách s Milou Kunis

FILMY A SERIÁLY MILA KUNIS
Uložiť Uložené

Mila Kunis v úlohe matky sa rozhodne zmeniť svoj životný štýl.

Mila Kunis má za sebou už pekných pár filmov, avšak posledný Jupiter Ascending nezožal práve najväčší úspech. Pre svoju ďalšiu snímku sa rozhodla vybrať si komédiu, ktorú napísalo duo Jon Lucas a Scott Moore (The Hangover), čo by mohla byť záruka úspechu. Zahrá si Amy Mitchell, matku žijúcu na prvý pohľad skvelý život, avšak s každodennou hŕstkou problémov. Spojí sily s dvoma jej kamarátkami, ktoré sú taktiež matkami a majú problém s nadmernou dávkou stresu. Amy začne mať pomaly všetkého plné zuby a vydá sa s nimi na cestu bez povinností, kde si budú môcť všetci užívať slobodu a robiť, čo chcú. Možno to všetko bude viesť k tomu, aby sa stala lepšou.

Okrem Mily teda uvidíme aj Kristen Bell (Veronica Mars), Kathryn Hahn (The Secret Life of Walter Mitty), ale aj Jadu Pinkett Smith (Collateral) a Annie Mumolo (This is 40). Najskôr mal byť film nakrútený pod velením Paramountu, avšak hlavní herci od neho odstúpili a projektu sa uchytil STX Entertainment. Snímka bude mať premiéru 29. júla 2016 a vy si už pokojne môžete vychutnať zábavný Red Band trailer.

Späť
Zdieľať
Diskusia