Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. mája 2016, 21:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Partia Slovákov ponúka na airbnb celú synagógu na jedinú noc v roku. Ak chceš spať, tak tam určite nechoď

REFRESHER
Uložiť Uložené

Ak poznáš airbnb, asi vieš, že vďaka nemu sa dnes už môžeš ubytovať doslova všade. Dal by si si ale aj taký úlet, ako je noc v kostole alebo v synagóge?

Na obľúbenom ubytovacom portáli sa objavila v týchto dňoch ako miesto na nocľah známa slovenská synagóga. Podľa opisu v profile by mala za fórikom stáť partia z Trnavy, ktorá si hovorí Lovely Experience a 21. mája práve v priestoroch tamojšej synagógy organizuje rovnomenný event. Na airbnb sľubujú nezabudnuteľnú noc, audiovizuálnu show, koncerty, prednášky, mapping – všetko možné, len nie spánok. Cena za netradičné prenocovanie v synagóge je 19 eur. Celkom v pohode, nie? Vyzeralo by to ako poriadny hoax, nebyť toho, že rovnaká je aj cena vstupenky v oficiálnom predpredaji akcie.

Tak neviem, Hot Chip prvýkrát na Slovensku by som si aj pozrel, ale spacák si asi radšej neberiem. Podľa airbnb je k dispozícii len 6 spální a 16 postelí. Či sa už v trnavskej synagóge 21. mája spať bude alebo nie, podľa facebookovej fanpage akcie to vyzerá na veselú multimediálnu noc. Viac konkrétnych a aktuálnych informácií nájdete aj na oficiálnej udalosti  

Partia Slovákov ponúka na airbnb celú synagógu na jedinú noc v roku. Ak chceš spať, tak tam určite nechoď

Domov
Zdieľať
Diskusia