Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. mája 2016, 19:08
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Barack Obama opustil pozíciu prezidenta vo veľkom štýle. Na konci príhovoru pustil mikrofón na zem

ZAUJÍMAVOSTI BARACK OBAMA
Uložiť Uložené

Americký prezident Barack Obama si odbil svoj posledný verejný event v Bielom dome, kde predviedol aj prejav. Ten ukončil naozaj bravúrnym mic dropom.

Aktuálny prezident Spojených štátov amerických, 54-ročný havajský rodák Barack Obama, sa každým dňom čoraz viac blíži ku svojmu definitívnemu záveru na vyššie spomínanej pozícii. Mnohí, nielen Američania, ho považujú za jedného z najvtipnejších a najuvoľnenejších prezidentov v histórii USA, čo potvrdzuje viacero momentov, vrátane včerajška. V Bielom dome hostil udalosť White House Correspondents Dinner, ktorá predstavovala jeho záverečné vystúpenie, a tak si logicky pripravil aj prejav. Ten bol plný reakcií na jeho počínanie ako hlavy krajiny, no aj iných politických i nepolitických tém, ktorým sa teraz však nejdeme venovať. Pozornosť upriamime skôr na záver reči. Tú totiž Barack Obama ukončil naozaj vo veľkom štýle dvoma slovami a jedným činom. Prezidentovanie symbolicky uzavrel slovami "Obama out", za čím nasledoval ukážkový mic drop, ktorý ľudí dostal do kolien a píše sa o ňom všade na internete. Uži si ho nižšie.

Späť
Zdieľať
Diskusia