Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2016, 16:27
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Starbucks ide na Slovensko. Poznáme oficiálny dátum otvorenia prvej prevádzky

ZAUJÍMAVOSTI BRATISLAVA STARBUCKS
Uložiť Uložené

Hashtag #starbucks sa nakoniec stane populárnym aj u nás.

Po nedávnych dohadoch, špekuláciách a informáciach z dôveryhodných kuloárov máme konečne oficiálne potvrdené, že populárna sieť kaviarní predsa len príde na Slovensko. Podľa čerstvej tlačovej správy sa tak stane už 31. mája, teda o pár týždňov. Prvý slovenský Starbucks vznikne v nákupnom centre Aupark, ktorý stojí v našom hlavnom meste. Chod prevádzky dostane na starosti ostrieľaná spoločnosť AmRest Holdings SE.

Sme veľmi radi, že zákazníkom už čoskoro sprostredkujeme jedinečnú atmosféru Starbucks. Vidíme v tomto trhu veľký potenciál a sme hrdí na to, že sa skrz našu vášeň pre 100% arabicu a prvotriedny zákaznícky servis našich baristov staneme súčasťou bohatej kaviarenskej kultúry Slovenska," prezradil s nadšením prezident AmRest Adam Mularuk, ktorá bude - rovnako ako aj v iných krajinách strednej Európy - kaviareň Starbucks prevádzkovať. V Českej republike, Maďarsku, Rumunsku, Bulharsku a Poľsku sa v súčasnosti stará o viac ako 100 pobočiek.

Starbucks ide na Slovensko. Poznáme oficiálny dátum otvorenia prvej prevádzky
Domov
Zdieľať
Diskusia