Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. marca 2016, 20:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prvým exkluzívnym hosťom festivalu Hip Hop Žije 2016 je legendárny DJ Premier. Dopĺňame aj ďalšie československé mená

REFRESHER
Uložiť Uložené

DJ Premier má na konte spolupráce s najzvučnejšími menami svetového rázu, no my budeme v prvom rade dúfať, že vystúpi aj s Kontrafaktom.

Festival Hip Hop Žije bude tento rok oslavovať už svoje štvrté narodeniny. Bratislavské Zlaté piesky budú toto leto opäť raz svedkom unikátnej domácej hip-hopovej akcie veľkých rozmerov, kde budeme mať tradične možnosť vidieť to najlepšie z domácej československej rapovej scény. Ako už býva zvykom, na podobnom festivale nemôžu chýbať ani zahraniční hostia, ktorí bývajú často najväčším lákadlom pre fanúšikov. Organizátori si pre nás pripravili skutočnú lahôdku v podobe jedného z najväčších mien svetového hip-hopu vôbec. Presne tak, ako ste si prečítali v nadpise, je ním legendárny DJ Premier, ktorého The Source zaradil medzi top 20 poducentov sveta. A oprávnene. 
 
Snáď neexistuje fanúšik rapu, ktorý by nevedel, o koho ide. Za všetko spomeniem jeho pôsobenie v east-coast zoskupení Gang Starr a spolupráce s tými najzvučnejšími menami zo zámoria ako Kanye West, Jay-Z či Notorious B.I.G. Jeho charakteristický producentský zvuk sme mali možnosť vďaka chalanom z Kontrafaktu počuť aj na slovenských skladbách, čo môžeme považovať za neuveriteľný úspech a pevne veríme, že ich už čoskoro uvidíme stáť spoločne na jednom pódiu. Je veľmi pravdepodobné, že zahraničný line-up ešte nie je konečný a Preemo nebude hlavným bodom programu, no v tomto momente radšej nebudeme robiť unáhlené závery. Radšej vám predstavíme ďalších slovenských a českých interpretov, ktorých určite 1. až 3. júla uvidíte. Sú nimi menovite Ektor, Igor Kmeťo, Zverky a Krok Speť.
 
Prvým exkluzívnym hosťom festivalu Hip Hop Žije 2016 je legendárny DJ Premier. Dopĺňame aj ďalšie československé mená
 
Ako už býva pri tomto festivale zvykom, všetky mená sa budeme dozvedať postupne. V prípade, že vás tento line up oslovil, stále máte možnosť zakúpenia vstupenky za zatiaľ zvýhodnenú cenu. Či už normálne a VIP lístky alebo zvýhodnené balíčky s mikinou alebo tričkom sú stále k dispozícii. Lístky nájdete v sieti ticketportal a balíčky na rukahore.sk.
Späť
Zdieľať
Diskusia