Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2016, 16:26
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

iPhone 7 má dostať keramické telo a displej od Samsungu. Bude vyzerať takto?

TECH APPLE
Uložiť Uložené

Internetom kolujú čerstvé informácie od bližšie nešpecifikovaného zdroja, ktoré hovoria, že nadchádzajúcu generáciu iOS smartfónu čakajú razantné zmeny. Čo by to mohlo tak byť?

Z ďalekej Číny sa k nám dostali ďalšie zaujímavé detaily ohľadne netrpezlivo očakávaného iPhone 7. A to aj napriek tomu, že na predstavenie novinky s operačným systémom iOS si ešte viac ako pol roka počkáme. Špekulácie o nadchádzajúcich smartfónochu bežné sú, nie však v tak veľkom predstihu a v tak veľkom množstve, ako to je v tomto prípade. Väčšinu z nich dokonca šíria pomerne dôveryhodné tech médiá. Tie nás tentokrát informovali o pravdepodobných technických špecifikáciách a materiály, ktorý kalifornský gigant vraj použije ako súčasť jeho elegantnej konštrukcie. Hliník by tak mala po novom nahradiť krehká, ale prémiovejšie vyzerajúca keramika. A nahradené majú dokonca byť aj populárne Retina displeje za kvalitné Super AMOLED alternatívy od spoločnosti Samsung, ktorá ich využíva vo všetkých top smartfónoch z portfólia, informuje web BusinessKorea. Náklady na výrobu AMOLED panelov totiž v posledných mesiacoch výrazne poklesli, takže prípadná zámena za dostupnejšie LCD varianty už nebude pre výrobcu predstavovať tak nákladnú položku ako doteraz. Ďalej môžeme počítať i s ešte lepšou 3D Touch technológiou, výkonným čipsetom A10, zvýšenou odolnosťou voči vode či super-rýchlym nabíjaním. A ak vás náhodou zaujíma pravdepodobné vizuálne spracovanie, nižšie nájdete nový render založený na uniknutých informáciách.

iPhone 7 má dostať keramické telo a displej od Samsungu. Bude vyzerať takto?
Anketa:
Aký iPhone práve používate?
iPhone 6s / Plus
iPhone 6 / Plus
iPhone 5s / 5c
iPhone 5 a nižší
iPhone 6s / Plus
19 %
758 Hlasov
iPhone 6 / Plus
26 %
1020 Hlasov
iPhone 5s / 5c
35 %
1348 Hlasov
iPhone 5 a nižší
20 %
776 Hlasov
Späť
Zdieľať
Diskusia