Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2016, 18:50
Čas čítania 0:00
Martin Z.

Tri silné klubové noci v podaní Klubu Dole

REFRESHER
Uložiť Uložené

Súčasný zvuk bez žánrových hraníc, kvalitný rap aj parádny drum&bass nielen z britských ostrovov už tento víkend v klube dole.

 Klub Dole sľubuje tento týždeň trojicu nocí, ktoré podčiarknú multižánrovosť tohto priestoru v centre Bratislavy. Štvrtok roztočí partia 808 a súčasný zvuk bez žánrových hraníc v jej podaní. Piatok bude zase patriť kvalitnému rapu, ktorý prinesie pod LED strop Paulie Garand a Kenny Rough. Parádny drum&bass zase prinesie noc Basshaze, ktorá predstaví britského headlinera menom Phil Tangent.

Súčasný zvuk bez žánrových hraníc na párty, ktorá je tu a teraz. Tohtotýždňovú trojicu párties odštartuje vo štvrtok 11.2.v Klube Dole 808 Kingdom. Večer sa ponesie v znamení DJskej zostavy: Assquakess, Barbara Idijot, Skank, DJ Adam Marcciani a Bassline Manager. Ďalšie podrobnosti nájdeš tu.

Tri silné klubové noci v podaní Klubu Dole

Ako boomerang sa do Bratislavy v piatok 12.2. vráti talentovaný český raper Paulie Garand. Spolu s producentom a DJom Kennym Roughom a hypemanom Roseckom prinesú na stage novú show. Fanúšikovia sa môžu tešiť sa na kúsky z albumov Harant, V hlavní roli a Molo ako predkrm a na výborný Boomerang ako hlavný chod. Supportovať budú Lkama a BJ Piggo. Pre viac informácií pozri sem.

Tri silné klubové noci v podaní Klubu Dole

Sobota 13.2. bude patriť drum&bassovej klubovke BASSHAZE, ktorá prinesie prvotriedneho britského producenta menom Phil Tangent. Phila tento rok čakajú veľké veci! Dole predstaví svoj nový label aj čerstvé novinky zo štúdia. Jeho meno svieti u značiek ako Soul:r, Integral, Samurai, či Spearhead a to stále nie je všetko. Poriadny rolling sound v jeho podaní vás dostane do varu. V primetime sa za mixpultom s radosťou vyblázni aj dvojica Source Code, svoju selekciu primieša rezident Lixx a svoje skills ukáže nová tvár slovenského djingu - mladý vinylista Eifel. Všetky ďalšie informácie nájdeš tu.

Tri silné klubové noci v podaní Klubu Dole

  

Späť
Zdieľať
Diskusia