Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2016, 14:14
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

X-Men idú do vojny, ktorá bude znamenať koniec ľudstva tak, ako ho poznáme

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Apocalypse sa rozhodol, že život na Zemi nestojí za to, aby pretrval aj naďalej.

Ďalší Spot zo Super Bowlu, ktorý láka do kín. X-Men: Apocalypse v nových záberoch odhaľuje, že Apocalypse nezostane len pri vyhrážkach a pár zabitiach. Padnú celé mestá, chystajú sa odpáliť rakety a jeho mutantskí spoločníci mu v tom s radosťou budú pomáhať. Najviac sa tešíme na Magneta, ktorý prejde ťažkou psychickou zmenou a zrejme bude dôležitým článkom pre vyvrcholenie deja. Konečne sa nám predstavila aj Psylocke v podaní Olivie Munn, ktorá nebude len neškodná zápasníčka. Kde je však Wolverine, keď je ho najviac potreba? Viac informácií o X-Men: Apocalypse nájdete v tomto vlákne. Premiéra nás čaká 19. mája. Režíruje Bryan Singer podľa scenára, na ktorom spoločne so Simonom Kinbergom spolupracoval aj s Michaelom Doughertym a Danom Harrisom. 

Zdá sa, že aspoň zo začiatku nebude mať En Sabah Nur (Prvý, čiže vôbec prvý mutant - Apocalypse) dostatok síl, a tak si zvolí za svojich pomocníkov Magneta a jeho družinu. Režisér Bryan Singer hovorí o svete v roku 1983 ako o chaotickom mieste plnom deštrukcie a bojov. Keď sa vyše 5 000-ročný Apocalypse prebudí (nebude teda cestovať v čase, rozhodne ale zmena minulosti zamiešala karty, keďže vieme, že v pôvodnej kontinuite sa Apocalypse vo svojej hrobke neprebudil), okamžite ucíti, že je potreba zmenu, no nebude na to stačiť sám a tak si vyhľadá pomocníkov. Tí sú známi ako jazdci Apokalypsy, 4 mutanti so silnými schopnosťami, ktorými budú Storm (tú nájde arcizloduch na ulici), Angel (je členom zápasníckeho klubu v Berlíne), Psylocke (pracuje pre mutanta menom Caliban) a Magneto, ktorý žije v Poľsku so svojou novou láskou, avšak psychicky na tom nie je dobre a Apocalypse to využije, aby ho rekrutoval.

X-Men idú do vojny, ktorá bude znamenať koniec ľudstva tak, ako ho poznáme

O Apocalypse sa vie, že pôjde o najambicióznejší projekt Foxu, minimálne, čo sa komiksových filmov týka. Uvidíme skutočne megalomanskú deštrukciu, nespočetné množstvo efektov, zdá sa, že aj pár významných úmrtí a taktiež pár nových postáv. Celkovo uvidíme Apocalypsa (Oscar Isaac), Magneta (Michael Fassbender), Professora X (James McAvoy), Wolverina (Hugh Jackman by mal zaobstarať aspoň malé cameo a potvrdiť tak, že sa objaví v každej X-Men snímke, takže sa dá asi aj očakávať, že ho uvidíme v Deadpoolovi), Mystique (Jennifer Lawrence), Beasta (Nicholas Hoult),Quicksilvera (Evan Peters - očakávať môžeme podobne brilantnú scénu ako v DoFP) či agentku MacTaggert z First Class (Robie Byrne). Z nových tvárí sa predstaví Cyclops (Tye Sheridan),Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee), Jean Grey (Sophie Turner), Storm (Alexandra Shipp), Psylocke (sexi Olivia Munn), Archangel (Ben Hardy) či Jubilee (Lana Condor). Vráti sa aj Havok (Lucas Till). Myslíte, že pôjde o jeden z najlepších komiksových filmov roka?

X-Men idú do vojny, ktorá bude znamenať koniec ľudstva tak, ako ho poznáme
X-Men idú do vojny, ktorá bude znamenať koniec ľudstva tak, ako ho poznáme
X-Men idú do vojny, ktorá bude znamenať koniec ľudstva tak, ako ho poznáme
Späť
Zdieľať
Diskusia