Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2016, 14:06
Čas čítania 0:00
Matúš Moravčík

Celý svet si uťahuje z fotky Tima Cooka. Vyhotovil ju s iPhonom, preto mu odporúčajú používať Samsung

TECH APPLE IPHONE SAMSUNG
Uložiť Uložené

Jeden rozmazaný záber získal toľko pozornosti, že o ňom teraz píšu asi všetky technologické weby. Šéf Apple by vraj mal nabudúce použiť miesto iOS smartfónu niečo z portfólia juhokórejského výrobcu.

Čo sa stane, ak CEO veľkej korporácie, ktorá predáva milióny produktov po takmer celom svete, reprezentuje ich kvality presne naopak, ako by mal v snahe dosiahnuť ešte lepší obchodný úspech? Presne to, čo sa nedávno stalo aj Timovi Cookovi. Ten na sociálnej sieti Twitter zverejnil záber priamo zo štadióna Super Bowlu. Nie však hocijaký - krajšiu fotografiu by vedel bez väčších komplikácií zachytiť i človek s Parkinsonovou chorobou. A netrvalo dlho, aby internet začal priam šalieť. Mnohí mu dokonca odporúčajú, aby nabudúce siahol po niektorom z nových hi-tech mobilných zariadení od Samsungu. Tie podľa odborných testov DxOMark patria medzi úplnú špičku aktuálnych fotomobilov, kde taktiež nájdeme špičkový model Sony Xperia Z5.

Aktualizované (9.2.): Tim Cook fotku z Twitter profilu nakoniec vymazal. Ak ste ju ešte nevideli, tak je nižšie.

Celý svet si uťahuje z fotky Tima Cooka. Vyhotovil ju s iPhonom, preto mu odporúčajú používať Samsung
Späť
Zdieľať
Diskusia