Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. februára 2016, 13:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Najlepšie reklamy 50. Super Bowlu vás nechajú v nemom úžase

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ani tento ročník Super Bowl neostal za očakávaniami. Dočkali sme sa totiž mnoho skvelých reklám.

Každoročná veľkolepá športová udalosť, Super Bowl, je za nami a s ňou aj celý ten humbuk okolo osláv 50. výročia. Dočkali sme sa sympatického sprievodného programu, úžasných filmových TV spotov (nájdete ich v tomto vlákne, kde budú postupne pribúdať), no a v neposlednom rade sme boli svedkami ďalších úžasných reklám, za ktoré korporácie vysolili nemalé milióny. Viac o zápase a akcii ako takej ste sa mohli dozvedieť tu, teraz už k tým najlepším reklamám. 

NFL a Seal dali dohromady Super Bowl Babies, aby vytvorili vtipnú paródiu na veľmi známu pesničku, viete, o ktorú ide?

Jedna z najvtipnejších reklám bola práve tá pre Dorritos, kvôli ktorým sa aj dieťatko bude chcieť narodiť predčasne

Aj bývalý astronaut, zmorený životom a jeho dlhými, prázdnymi rokmi, nájde chuť k životu v momente, keď mu jeho syn predá kľúčiky k Audi R8 V10 Plus. Jazda v takejto rakete mu okamžite pripomenie vzlet k Mesiacu.

Seth Rogen a Amy Schumer v reklame na Bud Light, ktorý ma nesmierne geniálne reklamy, no táto ide tak trochu mimo nás. Stále ale má čo ponúknuť.

Konečne skutočne originálna a vtipná reklama, ktorá sa nachádza v inej galaxii, kde si mimozemšťania prechádzajú zaujímavé veci zo Zeme, ktoré by ich mohli zaujať. Okrem pár vtipných narážok sa, samozrejme, dočkáme cieľovej destinácie, ktorá propaguje mexické avokádo. 

Psy v kostýmoch hot-dogov utekajúc za svojimi pánmi oblečenými za kečupy? USA, anyone? 

 Ryana Reynoldsa je teraz prvý internet, čo sa po premiére Deadpoola nezmení, práve naopak. Hyundai to využil k obrazu svojmu a angažoval ho do skvelej reklamy. Len si predstavte mesto, v ktorom všetci chlapi vyzerajú ako Ryan Reynolds. 

A keď už sme pri tom Hyunday, máme tu ďalšie skvelé video v podaní Kevina Harta, ktorý svoju malú dcérku jednoducho nenechá napospas nadržanému chalanovi, a pomôže mu v tom práve toto auto.

Ak nemusíte značku KIA, možno vám názor zmení Christopher Walken so svojím nezameniteľným hlasom, ktorý sa vynorí prakticky odnikadiaľ, len aby vám vysvetlil, ako sa veci v skutočnosti majú.

Čo sa stane s nohami Willema Defoe-a, keď si po pár hodinách hladu dá konečne Snickers?

Drakeov hit Hotline Bing už poznáte azda všetci, a tak bolo na čase využiť to a spraviť si z toho menšiu srandu so samotným autorom tohto songu, o čo sa postaral T-Mobile. #YouGotCarriered


Liam Neeson v reklame pre LG, ktorá skôr pripomína novodobé sci-fi, než propagáciu televízora.

Čo by to bol za Super Bowl bez reklamy na pivo, aj tento rok zaujal pozíciu favorita Budweiser. Ak sa aj vy pristihnete v supermarkete so six packom Kozla, radšej ho vráťte a zoberte si Kelta, inak vám hrozí podobný zážitok.

Neoddeliteľnou súčasťou týchto videí bol vždy aj spev, takže video nižšie by vás mohlo rozveseliť.

Na druhej strane, video o tom, koľko vody zbytočne necháte pretiecť do kanála vám úsmev na tvári nevyčarí.

Jeff Goldblum a jeho reklama s Lil Waynom pre Apartmens.com, s ktorými spolupracuje už dlhšiu dobu, no až vďaka tomuto TV spotu si to všetci zapamätáme.

Keby jeden Lil Wayne nestačil.

Prekvapila aj Coca Cola v spolupráci s Marvelom. Tí totiž rozpohybovali Ant-Mana a Hulka, z čoho vyústila skvelá reklama.

Ktorá reklama sa páčila najviac vám?

Späť
Zdieľať
Diskusia