Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2016, 18:39
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Talentované duo z Toronta, Majid Jordan, darovalo svetu ich debutový album, na ktorom sa objavuje aj Drake

HUDBA DRAKE
Uložiť Uložené

Do sveta prerazili spoluprácou na Hold On, We're Going Home a teraz vydali ich debutovú štúdiovku. Single z nej napovedali, že pôjde o podarenú muzikálnu záležitosť.

Pod krídlami Drakeovho October's Very Own sa nachádza viacero nadmieru talentovaných hudobníkov, medzi ktorých patria aj dobrí priatelia Majid Al Maskati a Jordan Ullman. Spoločne tvoria producentsko-spevácke duo Majid Jordan, ktoré sa po prvýkrát dostalo do povedomia širšej verejnosti featuringom na Champagne Papiho rádiovo úspešnej skladbe Hold On, We're Going Home z albumu Nothing Was the Same.

Potom, čo v roku 2014 vydali EP A Place Like This, začali pracovať na ich plnohodnotnom debutovom albume pomenovanom po zoskupení, čo ho nahralo. Jeho release bol plánovaný na dnes, 5.2., a ľudia, ktorí chalanov sledujú už dlhšie, tak mali tento dátum v kalendári istotne poznačený. Majid Jordan totiž robia naozaj kvalitnú hudbu s citeľnými emóciami, krásnymi vokálnymi zložkami a v neposlednom rade prepracovanými produkciami. To, že ich doska bude skutočne fajn, napovedali i single, napríklad My Love s Drakeom či Something About You. Celkovo album obsahuje 12 skladieb, len jedného hosťa, ktorého meno som už prezradil, a produkčné asistencie od mien ako Illangelo, Nineteen85 či 40. Pomalšie atmosferické R&B dielo si môžeš skrz Spotify vypočuť nižšie úplne zdarma. 

Pre viac informácií zo sveta urban music sleduj Raporter

Späť
Zdieľať
Diskusia