Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2016, 9:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Breakmeister: Nahliadni do života slovenských bboys v krátkometrážnom filme

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

24 hodín so špičkou slovenského breakinu.

Breakdance je tanečná disciplína, ktorá sa ešte stále v našich končinách neteší takej pozornosti, akú by si v skutočnosti zaslúžila, no aj napriek tomu sa môžeme pochváliť parádnymi výsledkami aj v svetovom merítku. Za všetkých spomenieme chalanov z Hasta La Muerte, ktorí sú momentálne špičkou slovenského breakinu, čo sa rozhodli využiť trochu netradične a v spolupráci s Jägermeisterom a The Legits vytvorili jedinečný projekt, vďaka ktorému majú možnosť či už fanúšikovia alebo zvedavci vidieť, ako vyzerá ich jeden deň. Tento krátkometrážny, skoro 15 minútový film vznikal presne 24 hodín, teda od pol siedmej do pol siedmej. A kde sa do skorých ranných hodín zdržali?

Všetko začína rannou session a rozcvičkou, kedy je ešte na všetkých tanečníkoch vidieť, že nepatria medzi ranné vtáčatá. Okrem toho, že nám ukázali zopár kúskov zo svojho repertoára sa nám aj predstavili a prezradili zopár zaujímavostí o sebe, svojej kariére či pohľade na tanec samotný. Taktiež máme možnosť nahliadnuť do ich príbytkov a celému videu dodávajú atmosféru prestrihy zo súťaží, ktorých sa zúčastnili. Nechýbajú ani zábery z tréningu, po ktorom samozrejme prichádza čas na divokú párty v klube, kde padá jeden Jägermeister za druhým a celá zábava končí, ako inak, až pri východe Slnka. Dovtedy sa neprestáva loviť. Réžiu, kameru a následný edit videa má na svedomí MiniBOJ KiLLA. Teraz si už vychutnajte samotné video.

Späť
Zdieľať
Diskusia