Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. februára 2016, 16:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Idea a Fatte potvrdzujú svoju aktivitu najnovším videoklipom a avizujú prekvapenie

HUDBA
Uložiť Uložené

Členovia českého Ty Nikdy labelu, ktorí dlhodobo spolupracujú pod skratkou IF, posielajú fanúšikom novinku Přes noc.

Dvojica Idea a Fatte pracuje na spoločných projektoch už niekoľko dlhých rokov a hádam nikto nebude pochybovať o tom, že im to dokopy ladí veľmi dobre. V minulom roku sme sa po štyroch rokoch konečne dočkali ďalšieho albumového počinu Rap, ktorý chalani vydali pod skratkou IF. Hneď po prvom vypočutí sme mali možnosť registrovať, že v žiadnom prípade nezaspali dobu a charakteristické produkcie pupkatého producenta v kombinácii s dôvtipnými textami tvorili dokonalý atmosférický zážitok, ktorý sa však nedal vždy zvládnuť na prvé vypočutie. 

Sme veľmi radi, že tento projekt pokračuje aj naďalej, tentokrát novinkou v podobe skladby Přes noc, ktorá dostala hneď aj jednoduchý, ale efektívny videoklip z dielne Sule Dsgn. Okrem samotného singlu, ktorý opäť nesklamal si pre nás jazdci zo stajne Ty Nikdy pripravili aj malé prekvapenie, o ktorom sa však ešte veľa nevie, no minimálne sa im podarilo dať nám do hláv poriadného chrobáka. V závere skladby totiž nájdeme kľúčové slovo Rep a dátum 1.3.2016. Informácie o tom, čo by sme mohli očakávať zatiaľ nie sú zverejnené, no určite sa všetko dozvieme včas. Teraz si už ale vychutnajte samotnú novinku a tipujte, čo by mohol jej záver naznačovať. 

Späť
Zdieľať
Diskusia