Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2015, 11:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Perspektívne slovenské duo aP. a ich atmosférický Striptíz, ktorý vás nenechá chladnými

HUDBA
Uložiť Uložené

Art Priority je dvojica hudobníkov, ktorá sa venuje nielen rapu, ale aj R'n'B či popu. Počúvaj ich novinku, ktorá zaujme od prvého tónu.

Keďže zväčša zvykneme písať len o stáliciach našej hudobnej scény, každý článok ako práve tento je pre nás malým sviatkom, z ktorého sa vždy veľmi tešíme. Tentokrát sme pozornosť upriamili na perspektívnu dvojicu hudobníkov pôsobiacich pod zoskupením aP. - Art Priority. Jeho členovia, teda menovite Šimon Swibidie a Tomy Kotty pochádzajú z Bratislavy, resp. Žiliny a už sme ich mali dokonca možnosť vidieť v talentovej šou. 

Ich najnovšia skladba dostala názov Striptíz a my musíme uznať, že počnúc textom, cez celkový prejav a techniku až po vizuál tu máme naozaj skvelú prácu, ktorá snáď ešte bude mať pokračovanie v podobnom duchu v budúcnosti. Zastavme sa však ešte na chvíľu pri samotnom videoklipe, ktorý nepochybne zaujme hneď po prvom videní. Pod taktovkou režiséra Juraja Mráza vznikol atmosferický vizuál, z ktorého doslova srší erotika. Celkový dojem dotvárajú nádherné dievčatá a keďže vás už nechceme dlhšie napínať, prejdime k samotnému výsledku. 

Od prvého zhliadnutia nespím, serem na mainstream, chcem seba len tebe dať, ver mi.

Určite by ste nemali prehliadnuť ani skladbu Len s ňou, ktorá je tiež obohatená o vizuál.

Späť
Zdieľať
Diskusia