Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2015, 14:36
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

FIFA zverejnila troch finalistov Ballon d’Or. Kto vyhrá Zlatú loptu a stane sa najlepším hráčom na svete?

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Messi, Neymar a Cristiano Ronaldo. To je trojica mien, ktorá sa pobije o prestížne ocenenie pre najlepšieho futbalistu na svete.

11. januára 2016 sa dozvieme, kto sa stane najlepším futbalistom na svete za rok 2015. Podľa očakávaní sa do finálovej trojice dostal Messi, Neymar a Suárez Cristiano Ronaldo. Je prakticky isté, že prestížne ocenenie poputuje do Barcelony, o niečo menej je už jasné, či si ho po prvýkrát odnesie Neymar, ktorý zažíva najlepšiu sezónu a už teraz je jasné, že o pár rokov bude ťahať nielen Barcelonu (rovnako ako to poslednú generáciu robí Messi), ale bude pravdepodobne aj zbierať Zlaté lopty, alebo to bude práve Messi, ktorý vyhrá túto anketu po piatykrát. Ja sa zdržím akýchkoľvek komentárov k finálnemu výberu, no komentáre sú vaše. Súhlasíte s finálnou trojicou, alebo by ste v nej videli radšej niekoho iného? Kto myslíte, že nakoniec vyhrá? Má Cristiano Ronaldo vôbec nejakú šancu?

Anketa:
Kto si odnesie Zlatú loptu?
Messi
Cristiano Ronaldo
Neymar
Messi
33 %
476 Hlasov
Cristiano Ronaldo
42 %
603 Hlasov
Neymar
25 %
369 Hlasov
Späť
Zdieľať
Diskusia