Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2015, 13:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Marián Gáborík prelomil streleckú smolu hneď dvomi nádhernými presnými zásahmi proti Hossovcom z Chicaga

ŠPORT MARIÁN GÁBORÍK NHL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pri oboch situáciách nemohol chýbať ani Gabbyho dvorný nahrávač Anže Kopitar.

Aj keď sa Los Angeles Kings ako tímu pomerne darí, náš kanonier Marián Gáborík prežíval už od začiatku sezóny dosť neplodné obdobie, čo môže byť pre hráča jeho kvalít deprimujúce. Tlak prichádzal aj od nadriadených, a preto bol najvyšší čas niečo zmeniť. Prelomiť ľady sa mu snáď podarilo v dnešnom nočnom zápase proti obhajcom titulu z Chicaga Blackhawks, ktorí si nedokázali ustrážiť slovenského reprezentanta a dovolili mu najprv v závere stretnutia vyrovnať na 2:2 a v predĺžení aj rozhodnúť toto veľmi atraktívne stretnutie. Pri oboch presných zásahoch bol samozrejme aj dvorný Gabbyho nahrávač Anže Kopitar, ktorý je výborným tvorcom hry a potvrdil to aj v tomto prípade. Majo má po 23 stretnutiach na konte zatiaľ len 5 gólov a dve asistencie, no pevne veríme, že sa mu po dnešnom úspechu začne opäť dariť tak, ako sme zvyknutí. 

V rovnakom zápase dokázal Patrick Kane navýšiť svoju sériu zápasov, v ktorých získal aspoň jeden bod na číslo 19, čím sa stáva najlepším americkým hráčom v tejto štatistike. Len pre zaujímavosť, bodová šnúra Wayne Gretzkyho sa zastavila až na čísle 52.

Vyrovnávajúci gól na 2:2.

Úspešný samostatný únik v predĺžení.

Späť
Zdieľať
Diskusia