Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2015, 18:03
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Chalani z Nerieš sa uchádzajú o čestné miesto na slovenskej rapovej scéne najnovším videoklipom

HUDBA NERIEŠ
Uložiť Uložené

Po albume Minimal prichádza aj prvý singel, ktorým skupina z Pezinka dokazuje svoje kvality.

Len pred nedávnom sme vám predstavili dvoch mladých chalanov, menovite Gabryella a Mateja Straku, ktorých však skôr poznáme pod zoskupením Nerieš. Aj keď sa hudbe venujú už pomerne dlho, ich čas prichádza pravdepodobne až teraz. V roku 2015 už vydali v poradí druhý albumový počin s titulom Minimal a keďže fanúšikovia očakávajú od interpretov hlavne aktivitu, dnes sa rozhodli predstaviť nám svoj prvý poalbumový singel, a to hneď aj s videoklipom. 

Ako sme už spomínali, chalani sú mimo iného charakteristickí aj tým, že majú naozaj dobrý nos na výber produkcií a inak tomu nebude ani v tomto prípade. O jej tvorbu sa postaral všetkým známy Maiky Beatz a môžeme predpokladať, že toto nebude ich posledná spolupráca. Skladba dostala názov Domov a ako už býva u Nerieš zvykom, je hneď obohatená o tradičný reprezent videoklip, o ktorý sa postaral Dušan Krajčovič spoločne so STUBYSHIT. Vyzerá to tak, že slovenskému rapu svitá na svetlejšie časy a práve títo interpreti budú ich súčasťou. Stále si môžeš zakúpiť originál CD Minimal a od dnes už aj mikiny, všetko kde inde, ako na shop.rukahore.sk/neries. No a samozrejme, všetky novinky odoberaj na oficiálnej facebookovej stránke kapely.

Domov
Zdieľať
Diskusia