Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2015, 20:55
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

V strašidelnej chate vás nezabije zlo, ale sexuálne vykoľajený duch s potrebou umasturbovať vás k smrti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Trailer pre Handjob Cabin v sebe skrýva mnoho bolesti a potešenia zároveň. Dočkáme sa šťastného konca?

Tak je to horor, komédia, alebo zvrhlý film pre zhúlených nadšencov? Musím sa priznať, párkrát som sa pousmial, a to nad absurdnosťnou zverejnených záberov. Trailer prezentuje klasický, céčkový (alebo až déčkový?) celovečerák pre mladistvých, s klasicky podaným nevtipným humorom, absurdnými scénkami či wtf momentami, ktoré ale v konečnom dôsledku môžu nakoniec človeka rozosmiať. Handjob Cabin sa totiž vôbec neberie vážne a strieľa si samé zo seba, z čoho logicky budú prúdiť haldy nechápavých výrazov diváka, ale snáď aj pár slušných vtipov. 

Dej hovorí o tom, ako sa partia mladíkov bude snažiť naplno odviazať na chate. Niečo s ňou ale nie je v poriadku. Inšpirácia z Evil Dead je viac než zrejmá, no s Evil Dead bude mať Handjob Cabin pravdepodobne spoločný len koncept prostredia chatky. Zlo v tomto zrube totiž nemá chuť zabiť vás či vidieť vašu krv tiecť. Dievčina s modelingovou tvárou v traileri bude útočiť na mužské (ale ako vidíme na konci videa, aj ženské) pohlavné orgány s cieľom ukojiť ich potreby. Zdá sa však, že keď raz začne, nedokáže sa zastaviť, a to neznamená nič dobré. Samozrejme, celého filmu sa nedočkáme, a trailer bol vytvorený len pre zábavu, no myslím, že svoju úlohu splnil. 

Späť
Zdieľať
Diskusia