Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2015, 14:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Za lajky na Facebooku lacnejšie volania? Jedine s FunFónom

TECH
Uložiť Uložené

„Lajkuješ“ Facebook, ale aj lacné volania, SMS a MMS? Teraz sa ti to oplatí. Čekuj, čo pripravil FunFón a zapoj sa do veľkej výzvy.

Dennodenne skrolujeme, lajkujeme, zdieľame a komentujeme všetko možné. Od nových kolekcií topánok, cez vtipné i menej vtipné meme tváre až po články o zaručených diétach či odskúšaných bio receptoch. Lajkami dávame za pravdu občianskym aktivistom či komunitám, podporujeme deti vyzývajúce svojich rodičov prestať fajčiť či odhodlancov zhodiť desiatky kíl svojej váhy. Teraz však z lajkov, komentov a zdieľaní môžeme vďaka odvážnej výzve jedného z našich operátorov pekne vyťažiť.

Najstarší slovenský alternatívny operátor čoskoro oslávi svoje piate narodeniny. A bude to vo veľkom štýle. Pre svojich zákazníkov a fanúšikov si totiž pripravil odvážne prekvapenie. Počas najbližších 72 hodín dostanú jedinečnú možnosť rozhodnúť o tom, koľko budú môcť platiť za volania, SMS a MMS„Počas uplynulých piatich rokov si FunFón získal sympatie svojich zákazníkov vtipnou komunikáciou, ale aj odvážnymi ponukami a cenovo výhodnými službami. Pri príležitosti blížiacich sa narodenín sme sa preto rozhodli priniesť im ako poďakovanie opäť niečo netradičné - cenu za vybrané služby, ktorú si sami navrhnú. Sami sme zvedaví, ako v našej výzve zabojujú,“ vysvetľuje motiváciu k tomuto odvážnemu kroku brand manažérka FunFónu Ivana Nichtová.

Narodeninová ponuka FunFónu je postavená na aktivite ľudí na sociálnej sieti Facebook, kde budú mať 72 hodín na to, aby sa mohla znížiť cena volaní, esemesiek a ememesiek pre zákazníkov s predplatenou kartou Férofka. V súčasnosti volajú, esemeskujú a ememeskujú za 7 centov. Operátor sa však zaviazal, že prinesie službu, ktorá umožní volať a písať za cenu, ktorú si určia samotní zákazníci. Čím viac budú komentovať, zdieľať a „lajkovať“, tým menej budú FunFón Férofkáči platiť.

Za lajky na Facebooku lacnejšie volania? Jedine s FunFónom

Ako to bude fungovať?            

Mechanika znižovania ceny je jednoduchá a bude prebiehať od 7.10. do 10.10. 2015. V tomto období operátor zverejní na svojej facebookovej stránke príspevok, ktorý bude interaktívne reagovať na aktivitu fanúšikov na sociálnej sieti. Za každé „Páči sa mi/Like“ sa z aktuálnej sumy 7 centov odráta 0,001 centu, za komentár sa cena zníži o 0,002 centu a za každé zdieľanie tohto príspevku ľudia znížia sumu o 0,005 centu. Komunita FunFónistov tak bude mať len vo svojich rukách osud ceny za spomínané služby. Spoločne tak môžu vďaka výzve znížiť cenu volaní, MMS a SMS až na historicky najnižšiu hodnotu. Aká nakoniec bude, ukážu najbližšie dni.

Súčasťou aktivity na Facebooku je taktiež súťaž, do ktorej budú automaticky zaradení všetci fanúšikovia, ktorí sa zapoja do „znižovacej výzvy“. Každý deň z nich operátor vyžrebuje 70 víťazov funfónovských cien. Tak šup FunFónisti, poďte do toho!

Tento článok je platená reklama

Späť
Zdieľať
Diskusia