Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2015, 19:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kolos s názvom RAPMASTERS sa chystá na svoju slovenskú zastávku v hlavnom meste

REFRESHER
Uložiť Uložené

Na jedinečnej udalosti sa predstavia legendárni interpreti, s ktorými sa budeš môcť poobede vyfotiť a nechať si podpísať merch alebo CDs.

Okrem siedmych najväčších českých miest zavíta unikátny projekt aj do hlavného mesta menšieho z československých bratov - Bratislavy. Čaká nás teda akcia, ktorá sa už opakovať nikdy nebude, a to v legendárnej zostave, aká nemá v našich končinách veľa konkurentov. Vladimir 518, Orion, Hugo Toxxx, James Cole, LA4, WWW a ďalší na jednom turné, ktoré je ako bonus doprevádzané poobedňajším programom. Aj preto sa Rapmasters pýši podtitulom Hip Hop Culture Festival. Dorazte teda už 10.októbra do bratislavského klubu MMC, kde sa objaví kompletné zloženie BiggBoss labelu. V prípade, že si nájdete čas už popoludní, pripravte sa na predaj merchu za účasti všetkých interpretov, s ktorými môžete prehodiť pár slov a nechať si či už oblečenie, alebo CDs podpísať. Viac informácií nájdeš na BiggBoss.cz a na oficiálnej facebookovej udalosti

Kolos s názvom RAPMASTERS sa chystá na svoju slovenskú zastávku v hlavnom meste
Späť
Zdieľať
Diskusia