Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2015, 9:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Spots #6: Už dnes sa uskutoční ďalšie pokračovanie jedinečného projektu. Na čo všetko sa musia návštevníci pripraviť?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Šieste pokračovanie Spots sa bude konať na zabudnutom kúpalisku Vydrica v Bratislave.

Už šieste pokračovanie Spots – podujatia, ktoré spája netradičné miesta a umenie, bude zasvätené tvorbe zaujímavých bicyklov typu fixie, retro a cruiser z dielní 8 firiem, o ktorých sa viac konkrétnych informácií dozvieš v tomto článkuCyklosalón sa koná už dnes, teda 1. septembra 2015 od 16:00 na zabudnutom lesnom kúpalisku Vydrica v Bratislave, kde sa čas zastavil v 50. rokoch minulého storočia a čarovné miesto so silnou atmosférou v tejto podobe zotrvalo až dodnes.  Nachádza sa tu prázdny plavecký bazén, v ktorom budú vystavené bicykle od profesionálnych úpravcov, predajcov i zberateľov. Všetci návštevníci sa môžu tešiť na krásne kúsky viacerých známych aj neznámych výrobcov. Ak patríš aj ty medzi vlastníkov podobného bicykla, určite neváhaj a príď sa ním pochváliť ostatným. 

O hudbu sa postará kapela Prešporskí junáci. Mladé pouličné zoskupenie hudobníkov na čele s talentovaným spevákom Danielom Kapitanom hrá cover verzie známych hitov, ktoré by nás mohli pobaviť viac ako originál. Po zotmení čaká návštevníkov aj táborákový unplugged koncert. A samozrejme, nebude chýbať ľadovo namrazené osvieženie od Jägermeistra a ani chladený Excelent. 

Spots #6: Už dnes sa uskutoční ďalšie pokračovanie jedinečného projektu. Na čo všetko sa musia návštevníci pripraviť?

Aby mohla akcia fungovať plynulejšie a bez organizačných problémov, tvorcovia si pre vás pripravili pár základných informácií a pokynov, ktoré by sa mali dodržiavať:

1. Vstup je povolený všetkým od 18 rokov a zadarmo.

2. Najjednoduchšie sa k nám dostanete pešo, na bicykli alebo autobusom č. 43, konečná Lesopark.

3. Vstup je od červeného mosta zakázaný všetkým motorovým vozidlám. 
4. Ak máte retro bicykel ľubovolného typu, určite sa s ním príďte pochváliť.

5. Prosíme všetkých, ktorí sa na zraz dostavia na inom ako retro bicykli, aby si ho odložili v okolí areálu, kde nebude zaberať miesto veteránom.

6. Pomôžeme bezpečnosti vašich bicyklov pomocou spárovacieho systému bicyklu a jeho majteľa pri vstupe a výstupe. Zároveň budú pripravené stojany, o ktoré si ich môžete uzamknúť. Je to preto, aby ste sa cítili uvoľnenejšie, no v každom prípade sme si všetci zodpovední za ten svoj. 

7. Bude sa dať opekať. Ale iba na jednom veľkom ohnisku na to určenom. 

8. Ako to už na podobných akciách býva, je zakázané nosiť si vlastný alkohol, pivo atď. Priateľský bar vo veteráne Tatra a na lúke pri bazéne aspoň trochu pomáha akciám Spots, aby mohli byť free.

9. Priaznivci vytvorili cyklojazdu od Cafe Propeler až k nám na Spots6. Tu nájdete link, kde sa môžete sa pridať.

Spots #6: Už dnes sa uskutoční ďalšie pokračovanie jedinečného projektu. Na čo všetko sa musia návštevníci pripraviť?
Späť
Zdieľať
Diskusia