Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2015, 16:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Will Smith sa ako lekár postaví proti korporáciám, ktoré z NFL robia biznis, nehľadiac pritom na zdravie športovcov

FILMY A SERIÁLY WILL SMITH
Uložiť Uložené

Sony predstavuje drámu Concussion s Willom Smithom napínavým trailerom, ktorý odhaľuje zaujímavú zápletku.

Dr. Bennet Omalu (Will Smith) bol forenzný neuropatológ, ktorý ako prvý odhalil mozgovú traumu v prípadoch profesionálnych hráčov amerického futbalu. Snažil sa problém vyniesť na verejnosť a varovať tak celý svet, no ako ste si už mohli domyslieť, biznis stránka športu sa ho snažila zastaviť za každú cenu. Film nám vyrozpráva Omaluovu cestu za poznaním ceny života a zdravia športovca, no zistí aj, akú silnú úlohu zohráva kultúra, politika a korporálne záujmy vo vodách športu ako takého. Trailer sľubuje hustú atmosféru, množstvo ostrých dialógov a taktiež množstvo napätia, dočkáme sa tak drámy ako vyšitej pre Willa Smitha, ktorý sa znova preberá zo sna, v ktorom dlhé roky tlačil do Hollywoodu svojho syna, pričom na to sám doplatil. Pevne verím, že Concussion od Sony ho znova postaví na nohy. 

V dráme si zahrajú aj Alec Baldwin, Luke Wilson, Gugu Mbatha-Raw, Arliss Howard, Paul Reiser, David Morse či Albert Brooks. Scenár napísal a snímku aj režíruje Peter Landesman (Parkland, Kill the Messenger), pričom o produkciu sa okrem iných postaral aj Ridley Scott. Slovenská premiéra pod názvom Šampión je stanovená na 7. januára, česká zase 4. februára. Čo vravíte na prvý trailer?

Will Smith sa ako lekár postaví proti korporáciám, ktoré z NFL robia biznis, nehľadiac pritom na zdravie športovcov
Späť
Zdieľať
Diskusia