Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. augusta 2015, 18:31
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Novú, takmer 700-koňovú Teslu môžete mať úplne zadarmo aj vy. Stačí urobiť nasledovné

TECH TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Tesla Motors sa dostáva najnovšie do povedomiu už aj vďaka svoju jedinečnému marketingu.

Tesla, Tesla a opäť Tesla. Stále pomerne nová americká automobilka nielen posledné mesiace statočne zapĺňa médiá všakovakými informáciami, a to či už pozitívnymi alebo neraz i negatívnymi. Masírovanie verejnosti faktami o tom, akú dieru do sveta a revolúciu modely značky Tesla Motors spravili, ale aj zvesti o nespočetných dotáciách a správy o jasne červených číslach ziskovosti. To je len smietkou toho, čo všetko nájdete bez veľkej námahy, pokiaľ sa začnete o najznámejšie elektrické automobily viac zaujímať. Názor na danú tému si môže spraviť pochopiteľne každý sám, najnovšie sme ale svedkami ďalšej zaujímavosti zo strany samotnej firmy so sídlom v Silicon Valley, ktorá rozvírila hladiny i tak rozbúrených vôd obklopujúcich pôsobenie značky. Hlava celého projektu, vizionár Elon Musk sa nechal počuť, že predaj ich jedného vozidla v ich, celkom malej sieti predajní (vieme, že ich predaj funguje prioritne cez internet) stojí firmu 2-tisíc $. Jeho staronová myšlienka (obdobný postup sa ukázal ako výhodný pri získavaní zákazníkov pre PayPal) preto stojí na tom, že tento nemalý peniaz je automobilka ochotná dať radšej svojim zákazníkom. Pýtate sa ako?

Novú, takmer 700-koňovú Teslu môžete mať úplne zadarmo aj vy. Stačí urobiť nasledovné

Každý súčasný majiteľ vozidla Model S dostane v najbližšej dobe svoj jedinečný kód. Ten následne poskytne tomu, komu odporučí kúpiť Teslu, aby pri jej následnej kúpe dostal nový kupujúci na základe kódu zľavu tisíc dolárov. Zvyšných tisíc dolárov výsledne dostane sám majiteľ Tesly, ktorý odporučil značku novému zákazníkovi. Svoju získanú tisícku pritom môže využiť pri kúpe svojej ďalšej Tesly, na dodatočnú kúpu príslušenstva či servis. Týmto to však zďaleka nekončí. Ten, na koho odporučenie si Teslu kúpi päť ľudí, dostane za odmenu prehliadku toľko prehypovanej fabriky Gigafactory. Ba čo viac, ak sa niekomu podarí svojou šikovnosťou dohnať ku kúpe novej tesličky až desiatku ľudí, dostane zľavu rovných 20-tisíc $ na pripravovaný a stále odkladaný nový Model X s možným výkonom až necelých 700 koní, konkrétne z edície Founder’s Series. No a čerešnička na torte je fakt, že ten, kto ako vôbec prvý dokáže ku kúpe "dokopať" desať nových zákazníkov vo svojom regióne, získa Model X úplne zadarmo! Tak čo, ideš do toho? Ak máš Teslu a táto forma motivácie ťa oslovila, poponáhľaj sa, akcia potrvá len do konca októbra 2015.

Späť
Zdieľať
Diskusia