Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2015, 14:54
Čas čítania 0:00
tlačová správa

Módna iniciatíva Fashion LIVE! mieri po Bratislave aj do Prahy

MÓDA FASHION LIVE!
Uložiť Uložené

Fashion LIVE! Prague nadväzuje na bratislavskú módnu iniciatívu, ktorá vznikla z potreby samotných dizajnérov a už niekoľko rokov sa úspešne rozvíja. Jej cieľom je sprístupniť lokálnu módnu tvorbu širokej verejnosti...

Fashion LIVE! Prague nadväzuje na bratislavskú módnu iniciatívu, ktorá vznikla z potreby samotných dizajnérov a už niekoľko rokov sa úspešne rozvíja. Jej cieľom je sprístupniť lokálnu módnu tvorbu širokej verejnosti, umožniť stretnutia odborníkov s módnymi blogermi a laikmi, čím zároveň tvorí funkčnú predajnú platformu s kvalitným renomé a jasnou víziou, ktorá je dostupná pre širokú verejnosť úplne zadarmo.

Prvý ročník Fashion LIVE! Prague sa bude konať od 21. do 30. septembra 2015 v Paláci Lucerna a tešiť sa môžeš predovšetkým na množstvo pop-up obchodov s lokálnymi značkami a návrhármi.

Unikátny koncept módnej prezentácie predstaví napríklad RED STAGE, kde uvidíš kolekcie tradične na prehliadkovom móle alebo aj v netradičnej performance forme, ktorá tak u vybraných kolekcií prepojí módu, umenie, dizajn, hudbu, pohyb  a videoart do jedného obrovského celku.

Tešiť sa môžeš aj na bohatý sprievodný program, ktorý ponúkne niekoľko módnych a umeleckých inštalácií, prehliadok, showroomov, filmov, diskusií a workshopov s odborníkmi nielen z oblasti módy. Fashion LIVE! Prague zároveň ponúkne niekoľko exkluzívnych priestorov, v ktorých sa budú konať jednotlivé časti programu.

Celú udalosť slávnostne zakončí Sci-fi Safari 1.1 – Independent Edititon, ktoré v pondelok, 28. septembra naviaže na úspech predošlého, nultého ročníku.

Módna iniciatíva Fashion LIVE! mieri po Bratislave aj do Prahy

Posledný dátum na odoslanie prihlášok pre dizajnérov je 7. 8. 2015, prihlasovací formulár a podmienky účasti nájdeš na oficiálnych stránkach Fashion LIVE! Prague. O ďalších novinkách a priebehu prípravy Fashion LIVE! Prague, vrátane kompletného programu celej akcie a zoznamu prihlásených návrhárov ťa budeme ešte informovať.

Módna iniciatíva Fashion LIVE! mieri po Bratislave aj do Prahy
Späť
Zdieľať
Diskusia