Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2015, 13:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Elita slovenského hokeja vyjadruje nespokojnosť s voľbou prezidenta zväzu radikálne!

ŠPORT HOKEJ SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pochybný priebeh voľby prezidenta a nepriaznivá budúcnosť dovideli hviezdnych hokejistov k drsnému riešeniu.

Koncom júna určite väčšina z vás zaregistrovala rozruch okolo slovenského hokeja, ktorý nutne potreboval a ešte stále potrebuje prvú pomoc. O pozíciu šéfa zväzu sa uchádzali len dvaja kandidáti. Staronový prezident Igor Nemeček, ktorému sa do cesty postavil revolucionár a "hlas ľudu" Richard Lintner. Ten si už počas kampane získal srdcia fanúšikov aj vedení klubov extraligy a ďalších funkcionárov. Všetko nasvedčovalo tomu, že voľby budú len formalitou a Rišo už spriadal plány, ako zachrániť extraligu ruka v ruke s reprezentáciou, ktoré mohli opäť chytiť srdcia fanúšikov. Tento sen sa však rozplynul pri vyhlásení výsledkov volieb. Keďže si svoju hlavu volia aj aktuálni členovia zväzu, ktorí sa zmeny pochopiteľne stránili, Nemeček dokázal zvíťaziť, aj keď tesne.

S výsledkom sa však podľa očakávaní nestotožňuje prakticky nikto. Fanúšikovia dodnes zanechávajú aktuálnemu prezidentovi úprimné, tvrdé, no zároveň pravdivé komentáre. Búria sa aj bývalí a aktuálni reprezentanti, ktorí určite tiež vedia o tejto záležitosti svoje. A ako už býva zvykom, takéto problémy si žiadajú aj radikálne riešenia, medzi ktoré nepochybne patrí aj krok spomínaných hokejistov. Zlatí hoši z Göteborgu, elita NHL aj hrajúci reprezentanti sa podpísali pod otvorený list smerovaný priamo vedeniu Slovenského zväzu ľadového hokeja. A čo je cieľom? V prvom rade vyjadriť nedôveru, dať najavo svoju nespokojnosť a samozrejme aj nájsť riešenie, ktorým by mohla byť aplikácia Lintnerovho programu na zlepšenie kvality hokeja v našej krajine.


Prečítajte si celý otvorený list, pod ktorý sa podpísali všetky zvučné hokejové mená.
#‎hejspolusmehokej‬

Anketa:
Podarí sa našim reprezentantom zmeniť slovenský hokej?
Áno
Určite nie, je to zbytočné
Áno
78 %
733 Hlasov
Určite nie, je to zbytočné
22 %
205 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia