Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júla 2015, 20:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Ohlasy na Ant-Mana sú rovnaké, ako jeho finálny trailer - sú prísľubom, že sa máme na čo tešiť

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Skvelá hudba, skvelé scénky, prísľub originálnej akcie. Ant-Man vyzerá omnoho lepšie než pred pár mesiacmi a Marvel sa ním tak pýši aj v novom traileri.

Povedané bolo všetko, slzy po odchode Edgara Wrighta už vyschli a nám tak posledné týždne ostávalo už len čakať do premiéry filmu, ktorému nik neveril. A neverilo mu ani samotné štúdio, keďže mu pridelilo najmenší budget v histórii MCU filmov („len“ 130 miliónov amerických dolárov). Neveril som mu ani ja, no skeptický som začal byť až po prvom traileri. Dnes tých záberov máme k dispozícii oveľa viac, Marvel uvoľnil aj pár originálnych a kreatívnych plagátov, bilboardov či obrázkov priamo z filmu, no a ja som začal Ant-Manovi veriť aspoň o trochu viac. Po dojmoch zo zahraničia sa vlastne už aj trochu teším (prvýkrát od správy o Wrightovom odchode) a až dnes som sa rozhodol, že do toho kina nakoniec teda aj pôjdem. Hneď potom môžete čakať ďalší diel Čriepkov z Marvelu, kde si rozoberieme, aký dopad na MCU bude Ant-Man mať a taktiež sa pozrieme na potitulkové scény. Budú hneď dve a je isté, že sa dočkáme niečoho oveľa dôležitejšieho než v prípade Guardians of the Galaxy či Avengers: Age of Ultron. S najväčšou pravdepodobnosťou sa v jednej z nich ukáže Spidey, no vôbec si nie som istý. Obsah oboch scénok sa už dá nájsť na internete, no ja si prekvapenie kaziť nejdem.

Nový trailer (síce si myslím, že už bude finálny, ale pri Marvel nikto nevie) servíruje pár nových a pár starších záberov zostrihaných v parádnu akciu obohatenú o vhodný hudobný podklad. Zdá sa, že okrem štúdia sú s filmom skutočne všetci spokojní. Chvália sa herci, akcia, humor a vlastná identita, ktorou snímka disponuje. Stále je ale cítiť fakt, že sa nachádzame v MCU, hoci sa Ant-Man drží vlastného príbehu. Nakoniec, aj vo videu nižšie sú zmienení Iron Man aj Avengers. Aby toho nebolo málo, údajne sa môžeme tešiť aj na konečne dobrého záporáka (Corey Stoll ako Yellowjacket). To Marvelu padne vhod. Loki nie je až taký úplný zloduch, Thanos sa zo svojho pohodlného trónu prakticky ani nepohol, Mallekith, Vanko, Mandarin (ja viem, ja viem), Ultron (ten už bol skôr na smiech) a vlastne všetci záporáci, ktorí sa v MCU objavili (až na Kingpina) za veľa nestoja. Uvidíme, či bude Yellowjacket konečne iný.


Dnešný trailer

Ant-Man je pôvodne zakladajúcim členom Avengers a taktiež vytvoril Ultrona. V kontinuite MCU ho ale stvoril Stark práve kvôli tomu, že Ant-Man ešte nebol predstavený. Existujú dve verzie tohto superhrdinu. Prvou je Hank Pym (Michael Douglas), vynálezca a pôvodný mravenčí muž, ktorý sa poznal aj s otcom Tonyho Starka (Howard Stark, v seriáli Agent Carter ho stvárnil Dominic Cooper). Vo filme však uvidíme ako Ant-Mana Scotta Langa (Paul Rudd), zlodeja, ktorý sa snaží zachrániť svoju dcéru. 

Obaja Ant-Mani budú bojovať proti Yellowjacketovi v podaní Coreyho Stolla. V komiksoch ide o alterego Ant-Mana, vo filme pôjde ale o úplne inú postavu, ktorá nebude chcieť narušiť mier vo svete, ale „len“ ukradnúť Pymovej firme jej bohatstvo. V MCU totiž budú fungovať tri veľké vedecké/zbrojárske spoločnosti. Na vrchu je Stark, nasleduje ho Pym a končí to u Yellowjacketa. Dočkáme sa aj Hope Van Dyne v podaní Evangeline Lilly, malo by sa jednať o dcéru Hanka Pyma a jeho manželky a pravdepodobne pôjde o novodobú Wasp. 

 
Hrajú Evangeline Lilly, Paul Rudd, Michael Douglas, Michael Peña, Bobby Cannavale, Judy Greer,Corey Stoll, John Slattery Hayley Atwell (Peggy Carter - Captainova láska) a iní. Premiéra je naplánovaná na 16. (Česko) a 23. (Slovensko) júla 2015. Viac informácií o Ant-Manovi nájdete tu, pre plagáty v štýle Avengers klikajte sem a pre bilboardy a pekné obrázky zasesem.

Domov
Zdieľať
Diskusia