Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2015, 15:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

FIFA 16 oznámená, zahráme si aj za ženy a ich národné výbery

TECH
Uložiť Uložené

EA dnes oficiálne predstavilo novú FIFu, ktorá bude po dlhej dobe konečne obsahovať niečo skutočne inovatívne. Zahráme si totiž aj za ženy.

Tak toto nečakal nik. EA sa mohlo zviesť na vlne vtipov ohľadom včerajšieho zatýkania predstaviteľov FIFA, no ono namiesto toho vyšlo s relatívne revolučnou novinkou v ich sérii. FIFA 16 totiž ponúkne nový režim - hrať za ženské národné výbery. Celkovo si budeme môcť vybrať z 12 krajín, a to: Brazília, Austrália, Kanada, Španielsko, Mexiko, Švédsko, Čína, Nemecko, Francúzsko, Anglicko, Taliansko a Spojené štáty americké. Do hry boli ženy zapracované rovnako ako muži, a teda pomocou technológie motion capture. Hru a ich pohyby si nežné pohlavie vychvaľovalo. Ako každý rok, aj tento sa teda dočkáme rečí o tom, že nová FIFA je zase najkrajšia a najlepšia. Pritom zatiaľ vyzerá úplne rovnako ako tá z minulého roka. Neviem ako vám, no mne je táto funkcia ukradnutá. Aspoň sa ale EA snaží o niečo nové. Viac informácií očakávajte v najbližších týždňoch a na E3. FIFA 16 vychádza 26. septembra pre PC, Xbox One, PS4, Xbox 360 a PS3.

Späť
Zdieľať
Diskusia