Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2015, 16:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Liga Výnimočných dostane nové spracovanie, padneme na zadok?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Sean Connery a spol. sa kedysi blysli v sci-fi s neuveriteľným potenciálom a sympatickými postavami, zlyhal však neuveriteľne zlý scenár. Napraví sa to remakom?

Neviem ako vy, no ja som Ligu výnimočných videl ešte ako dieťa. Vtedy sa mi páčila, obrovská ponorka (Benátky, ja viem, ja viem) skvelé a zaujímavé postavy, pekné akčné scény, no mizerný scenár a nie najlepšia technická stránka sa podpísali pod to, že si na tento film dnes spomenie len málokto. Mne však z nejakého dôvodu utkvel v pamäti. Ohlásenie o remaku som očakával už dávnejšie. Warner Bros. však až dnes do sveta vypustili správu, že sa chystajú tento fantasy príbeh sfilmovať ešte raz! Zatiaľ sa nevie, kto k projektu priloží svoju autorskú ruku, no dá sa predpokladať, že po finančnej blamáži pôvodného filmu si dá na tomto remaku záležať. Úprimne, horšie ako snímka spred 12 rokov to dopadnúť nemôže, ja som teda zvedavý.

Domov
Zdieľať
Diskusia