Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2015, 21:06
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Herný Mad Max sa pred svojím filmovým bratom hanbiť nemusí, dnešný trailer je totiž megalomanský

TECH MAD MAX
Uložiť Uložené

1. septembra vyjde na konzoly a PC herné spracovanie sveta Mad Max. Vychutnajte si tak nový trailer plný výbuchov, smrti a zábavného gameplayu.

Takmer presne pred mesiacom sme si užili predstavenie Mad Maxa od Avalanche Studios, tvorcov Just Cause. Mňa osobne veľmi zaujal a nie je možné, aby ste nečítali aj moju recenziu. Tá by mala prísť niekedy v septembri, keďže titul vychádza 1. septembra. Oznámil to dnešný gameplay trailer plný výbuchov, násilia, krvi, áut, adrenalínovej jazdy a easter eggov k filmu. Nečakajte ale Hardyho hlas alebo niečo s ním spojené. V hre bude samostatný príbeh. Vyzerá to ale úžasne. Ak chcete vedieť viac, prečítajte si už vyššie nalinkované preview.

Post-apokalyptický svet, v ktorom je nedostatok jedla (hľadajte tedy supy, označia vám ho), no za to dostatok paliva. Vývojári vyhlásili, že nedať do hry dostatočné množstvo paliva, čím by bolo spôsobené, že by ste si jazdu na vašom aute nemohli užívať, by bolo kontraproduktívne a ja s nimi súhlasím. Musíte ale zbierať cenné kovy, zberateľnosti, zbrane, vylepšenia a všelijaké iné pomôcky. Iste, v hre si bude treba dávať pozor aj na nádrž, no až taký výrazný problém to nebude. Oveľa viac sa starajte o samotné auto a jeho opravovanie. 

Späť
Zdieľať
Diskusia