Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. apríla 2015, 23:07
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Christian Bale, Brad Pitt a Ryan Gosling začali natáčať finančnú drámu!

FILMY A SERIÁLY BRAD PITT CHRISTIAN BALE RYAN GOSLING THE BIG SHORT
Uložiť Uložené

Filmové spracovanie knižného bestselleru o šikovných mužoch, ktorí využili veľkú hospodársku krízu, pracuje so skutočne hviezdnym obsadením!

The Big Short je kniha od Michaela Lewisa, ktorý v roku 2003 napísal román Moneyball a ktorého sfilmovania sme sa dočkali pred 4 rokmi so skvelým Bradom Pittom. The Big Short hovorí o hlavných figúrkach finančnej krízy z roku 2008. Variety tvrdí, že Adam McKay sa stará o scenár, pričom je stále považovaný aj za režiséra drámy. V hlavných úlohách sa predstaví neuveriteľne nabitý herecký ansámbel, činiaci mená ako Christian Bale, Ryan Gosling, Brad Pitt, Steve Carell či Melissa Leo a Marisa Tomei. Produkujú oscaroví Dede Gardner a Jeremy Kleiner (12 Years a Slave, Selma). Produkcia finančnej dráme už oficiálne začala, takže sa v blízkej budúcnosti môžeme tešiť na prvé fotky z pľacu. 

Christian Bale, Brad Pitt a Ryan Gosling začali natáčať finančnú drámu!
Domov
Zdieľať
Diskusia