Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2015, 12:42
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ruka venku trčí z auta, študentov spája PaťoooPaťoooPaťooo!

REFRESHER RYTMUS TRNAVA
Uložiť Uložené

Rytmus, DJ Burian, DJ Milan Lieskovský a ešte omnoho viac na najväčšej študentskej akcii v Trnave.

Sú z rôznych kútov Slovenska, dosahujú rozdielne výsledky a každý má svoje záujmy. No jedno však majú spoločné. Chcú sa baviť a užívať si vysokoškolský život. Reč je o študentoch. Ak sa študenti chcú spájať, zabávať či množiť, tak je potrebné, aby vyvíjali nejakú aktivitu i mimo vysokoškolských učební. A aj teraz je ten správny čas zabaviť sa na poriadnej párty. Kým všade existujú majálesy, v Trnave nič podobné nikdy nemali. Tento rok však Patrik RYTMUS Vrbovský „zabije“ na prvom Trnavskom Majáku a pokúsi sa spojiť študentov všetkých vysokých škôl v tomto meste do zatiaľ najväčšej študentskej  párty, aká tu kedy bola.

Ruka venku trčí z auta, študentov spája PaťoooPaťoooPaťooo!

Začalo sa to prvou spoločnou Beániou v roku 2013, ktorú organizovali spoločne pre Trnavskú univerzitu a takisto aj pre Univerzitu sv. Cyrila a Metoda mladí zanietení ľudia (neskôr sa nazvali Trnavskí študenti). Pomyselnú ,,panenskú blanu” spájania študentov vtedy pretrhli Dominika Mirgová, raper Kali a DJ EKG. ,,Za každou úspešnou akciou stoja nielen interpreti a organizátori, ale aj zabávajúci sa študenti. Cca 1500 študentov s odchodom z akcie  v skorých ranných hodinách hovorí za všetko. Táto prvá beánia bola naozaj úspech,” povedal Matej Martovič, pomocná sila organizačného tímu.

Trnavskí študenti nezaspali na vavrínoch ani počas plesovej sezóny. Nahodili saká, róby a stretli sa na prvom Plese študentov Trnavy, na ktorom sa zúčastnilo viac ako 350 ľudí. Tentokrát sa ale rozhodli zapojiť do tohto ,,sociálneho koitusu” aj Materiálovotechnologickú fakultu Slovenskej technickej univerzity so sídlom v Trnave. Všetci majú zaškatuľkovanú zábavu vysokoškolákov, resp. študentov ako jeden veľký opijáš. Alkohol, drogy a sex. Nie, to nie je priorita každého študenta. Nie je dôležité sa opiť a ísť spať. Je dôležité tomuto ,,spoločenskému zbližovaniu” dať nejaký názov, formu a dokázať to aj elegantne a na úrovni, ako sa na správny ples patrí. Za tým, že sa to podarilo, stojí aj vyjadrenie Andreja Brníka, doktoranda UCM a zároveň jedného z organizátorov: "Beánia bola pre všetkých neuveriteľným zážitkom, preto sme si povedali, že spoločne zorganizujeme aj takú veľkú spoločenskú udalosť, akou je ples. A bola to špička.“

Poslednou a snáď najväčšou akciou tohto roka bude prvý spoločný majáles študentov v Trnave s názvom Trnavský maják. Už 4. mája zabije Trnavu a povie si: ,,Som spojil!” kráľ všetkých kráľov Patrik RYTMUS Vrbovský. Trnavskí študenti (organizátori) si povedali, že možno on je práve ten, ktorý študentov v Trnave nielen privedie do Mestskej športovej haly, ale ich tam aj utuží a poriadne rozbije! Úvodné,,ántré” mu spraví rock “n“ rollovo ladená kapela The Cellmates a o skvelú hudbu sa postará DJ Róbert Burian, DJ Milan Lieskovský a DJ ELSY. Bude to našľapaná akcia s exkluzívnym LINE UPom a ty tam nesmieš chýbať! Keďže je to TRNAVSKÝ maják, sú naň takisto pozvaní aj všetci ľudia z Trnavy, prioritne však študenti! Tak #NEjbnt a čekuj facebookTrnavskí študenti. Prvých 300 lístkov bude zľavnených, tak buď kráľ aj ty a príď na najväčšiu párty letného semestra


Zdroj: Tlačová správa

Späť
Zdieľať
Diskusia