Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2015, 20:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Fantastická 4 útočí na Dooma v plnej sile!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Thing sa nám rozvášnil, Doom sa predstavil a Fantastická 4 sa dáva dokopy. Nový trailer pre Trankov reboot je úžasný!

Som tak trochu sklamaný. Horšie je, že neviem prečo. Akoby nový trailer pre reboot Fantastickej 4 nepripravil Josh Trank, ale samotné štúdio Fox, ktoré chcelo konečne prilákať viac očí. Doterajšie zábery boli jednoducho úžasné, no tie dnešné sa akýmsi spôsobom oddaľujú nášmu obrazu o tom, ako bude, respektíve ako by podľa režiséra Tranka mal film vyzerať. V každom prípade sa nám konečne odhalil Doom, videli sme Thinga v akcii, rovnako tak Sue Storm (Invisible Woman) a jej nevlastného brata Johnnyho Storma aka Human Torch. Tak nejak sa nám ale stále veľmi predstaviť nechce Reed Richards (Mr. Fantastic, aj keď, mám dojem, že v tomto filme túto prezývku našťastie počuť nebudeme). Akcia nebude kolosálna, bude skôr zameraná na detail, no určite sa dočkáme pár úžasných momentov. CGI výrazne pokročilo, The Thing vyzerá úžasne, no a o herecké výkony ja osobne strach vôbec nemám. Tak trochu mi je ale záhadou, ako sa dokázal kuchár a záhradník prezidenta Spojených štátov amerických stať riaditeľom istého „medziplanetárneho“ výskumu (fanúšikovia House of Cards pochopia). Fantastická štvorka k nám dorazí už 6. augusta. Pre viac informácií klikajte sem. 

Späť
Zdieľať
Diskusia