Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2015, 17:25
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Dominika Mirgová posiela tesne pred pôrodom klip Talizman pre synčeka Peťka

HUDBA DOMINIKA MIRGOVÁ
Uložiť Uložené

Dominika vzdáva novým klipom hold všetkým mamám a okrem toho posiela odkaz: Milujte sa ľudia.

V priebehu posledných rokov stihla Dominika Mirgová prejsť veru rôznymi premenami, vďaka ktorým sa dočkala od našich komentujúcich aj viacerých prezývok. Po hudobnej stránke totiž začala ako speváčka, postupom času sa pretransformovala na raperku, no v tom jej do cesty prišlo tehotenstvo a po presladenom songu Šťastné a Veselé tak pokračuje v podobnom duchu aj novým klipom Talizman. Ten venuje svojmu, ešte nenarodenému synčekovi, Peťkovi, ktorý by sa mal dostať na svet už v najbližších týždňoch. Počas materskej sa však nehodlá venovať len jemu, keďže už má v pláne aj nový album, ktorý chce vydať ešte tento rok. Ak nepatríš medzi odberateľov časopisu Maminka alebo podobných periodík, sleduj si počas klipu hladinu inzulínu v krvi, keďže zábery z jej súkromného života spolu s celkovým nádychom pesničky jednoznačne nie sú pre každého.

"Chcela som, aby aj vizuál ostal osobný a intímny, keďže táto skladba je asi to najintímnejšie, čo som kedy vyprodukovala, tak sme použili aj súkromné zábery z domácej kamery. Myslím si, že tehotenstvo je najkrajšie obdobie ženy, a tí, čo ma poznajú, vedia, že deti milujem a celý život som sa tešila na ten okamih, keď budem môcť darovať človiečiku život! Cítiť, vnímať, prežívať každý jeden okamih... Túto skladbu som zložila z tej najväčšej lásky - odo mňa pre neho!! Spontánne, z radosti a šťastia, ktoré by sme si mali v takýchto chvíľach najviac dopriať."

Späť
Zdieľať
Diskusia