Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2015, 15:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Celovečerák Entourage odhaľuje milované postavy, ženy, autá a hollywoodskych hercov

FILMY A SERIÁLY ENTOURAGE MARK WAHLBERG
Uložiť Uložené

Kultová záležitosť Entourage sa tohto roku dočká filmového spracovania, a my tu konečne máme aj poriadny trailer, odhaľujúc tak, o čom vlastne bude.

Víno, ženy, spev rap. Neviem si pomôcť, tak nejak rozmýšľam vždy, ked vidím na plátne Marka Wahlberga. Ten si strihne rolu vo filmovom spracovaní Entourage a pripojí sa tak k hviezdam ako Liam Nesson, Billy Bob Thornton, Calvis Harris, sexi Jessica Alba, Emily Ratajkowski, Ronda Rousey, Pharell či Kelsey Grammer, ktorí budú čerešničkou na torte prezentujúc tak štvoricu priateľov na život a na smrť -  Vinca, Turtla, Johnyho Dramu, Erica a zabudnúť nesmieme ani na Ariho. Druhý trailer je bohatý na bohémsky život plný sexi anjelikov, hollywoodskeho života a vo finále v podobe celovečerného filmu snáď dostaneme aj kvalitnú porciu humoru a zábavy, o čo by sa mala starať najmä Wahlberg a Ari. Režíruje Doug Ellin, tvorca seriálu, Marky Mark produkuje a vrátili sa snáď celé pôvodné osadenstvo, takže fanúšikovia seriálu si skutočne prídu na svoje. Entourage uvidíme v kinách už 11. júna. 

Späť
Zdieľať
Diskusia