Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2015, 20:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Avengeri v novom traileri ukazujú grandióznu deštrukciu, vývoj postáv a hlavne Ultronovu armádu!

FILMY A SERIÁLY MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Hulk Smash!

3. trailer pre Age of Ultron sme síce čakali v noci, no Marvel sa rozhodol potešiť nás a vydal ho len nedávno. Čo v ňom vidíme? Konflikt medzi Avengermi, hlavne medzi Capom a Iron Manom sa to začína vyostrovať. Je jasné, že tentokrát to Tony prepískol, keď stvoril Ultrona. Ešte predtým, než si to ale chlapci rozdajú v Civil War, budú musieť spolupracovať a zničiť Ultrona a jeho plán - vyhubiť ľudstvo, pretože to je jediná cesta, ako ho zachrániť. Dnešný trailer už nehrá na osudovosť a trápne hrátky so smrťou superhrdinov. Ak sú moje informácie správne, nikto z Avengerov neumrie. Ak aj áno, v komiksoch nikto neumiera naozaj. Nové zábery taktiež odhalili, že romanca medzi Bannerom a Black Widow skutočne naberie reálne kontúry a istým spôsobom to ovplyvní aj zeleného obra.

Zdá sa, že vyjadrenia hercov o tom, že v Age of Ultron je už tím viac zosynchronizovaný, boli pravdivé. Akčné scény sú epické, ponúkajú obrovskú deštrukciu. Nakoniec, na Hulka sa nedá netešiť. Čo však môže sklamať, je Ultron a jeho príliš ľudský výzor a pohyby. Nečakajte žiadnu Oscarovku, Avengeri vás prinútia zabudnúť jesť v kine pukance (a za to im budem vďačný, vaše prežúvanie sa nedá vydržať), a taktiež prinesú námet na ďalších xy mojich článkov zo Sveta Marvelu. Myslím, že hlbší rozbor traileru je zbytočný. Užite si ho teda a v komentároch nám dajte vedieť, ako ho vnímate. Odporúčam dopozerať dokonca. Konečne sa nám totiž ukáže aj Vision! 

V Avengers: Age of Ultron uvidíme zrod Ultrona, ktorý mal byť ochranným systémom pre celý svet. Starkovo dielo sa však vymkne kontrole a začne pustošiť svet. Avengers sa tak znovu musia spojiť, aby zachránili Zem pred ďalšou epickou hrozbou. Uvidíme Iron Mana, Hulka, Captain America, Black Widow, Nicka Furyho, Hawkeye, Thora, Vision, Quicksilver, Scarlet Witch a mnoho iných. V kinách od 30. apríla 2015. Enjoy.

Viac informácií a noviniek nielen o Avengeroch nájdete na Filmkulte.

Avengeri v novom traileri ukazujú grandióznu deštrukciu, vývoj postáv a hlavne Ultronovu armádu!
Anketa:
Chcete, aby som pripravil rozbor nového traileru s novými informáciami - Preview?
Áno
Nie
Áno
87 %
627 Hlasov
Nie
13 %
97 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia